Ecevit'in beyni mi boşaltıldı?!

Ecevit'in beyni mi boşaltıldı?!
1 Haziran 2012 10:42

Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit’in doktoru olan eski Milletvekili Mücahit Pehlivan’dan şok iddialar geldi! Osman Gökçek’in kanalı olan Beyaz TV’ye konuşan Pehlivan bakın ne iddialarda bulundu:

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in tedavi sürecinde yaşadıklarının masaya yatırıldığı Beyaz TV’ye konuşan Ecevit ‘in doktoru Mücahit Pehlivanın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ecevit’e tedavi sürecinde Başkent Hastanesi doktorları tarafından ‘lavman’ verildiğini söyleyen Pehlivan, “Merhum Ecevit olaylara direnmesine rağmen her gün lavman yapılıyordu. Lavman sağlıklı bir insana kesinlikle yapılmaz. Aksi takdirde insanı hasta eder. Çünkü lavman kalın bağırsaktaki bütün suyu boşaltıyor. Bu yüzden beyin ve vücut susuz kalıyor” dedi.

Programa telefonla bağlanan DSP Genel Başkanı Masum Türker, Ecevit’in sağlığının Başkent Hastanesi’nde bozulduğunu ve Ecevit’i devirmek için bir operasyon yapıldığını ifade ederek, ‘Yaşar Büyükanıt ve Kemal Derviş, İsmail Cem’e parti kurdurdu” dedi.

Sinan Aygün’ün Ecevit’i devirmek isteyen operasyonun parçası olduğuna dikkat çeken Türker, “Tuncer Kılınç, Sinan Aygün’ü DSP’nin başına getirmek istedi” ifadelerini kullandı. 2002 yılında iki kuvvet komutanının Başbakan Ecevit’e açıkça ‘Çekil git’ dediğini söyleyen Bülent Ecevit’in eski koruma amiri ve eski DSP Milletvekili Recai Birgün de, “Ecevit’i öldürmek isteyenleri afişe ettim diye Ergenekon beni tehdit etti. Emrehan Halıcı, Rahşan Ecevit’i etkiliyor, gerçekleri inkâr ettirtiyor” diye konuştu.