Duvar deliğinden ilişkiyle doğan çocuk üstün zekalı çıktı

Duvar deliğinden ilişkiyle doğan çocuk üstün zekalı çıktı
29 Eylül 2012 09:02

Kartal Özel Tip Cezaevi’nde, duvar delip ilişkiye giren Balkan Kardeşler davası sanıklarından Seylan Çördük ile PKK itirafçısı Kadriye Kübra Sevgi’nin, Bayrampaşa Cezaevi Hastanesi’nde doğan erkek çocuklarının Almanya’da üstün zekalılar okuluna gittiği ortaya çıktı.
 

BASINA DA YANSIDI
 

Hürriyet’in haberine göre, cezaevindeki ilişki Sevgi’nin hamile olduğunun anlaşılmasıyla ortaya çıkmıştı. Soruşturma sonrasında Sevgi’nin, yan koğuşta kalan Çördük ile cezaevi koridorlarında görüşe giderken karşılaştıkları, selamlaşmayla başlayan ilişkinin aşka dönüştüğü belirlendi.
 
İkilinin, cezaevi duvarında açtıkları delik vasıtasıyla cinsel ilişkiye girdikleri ve Sevgi’nin bu yolla hamile kaldığı, Mart 2003’te basına yansımıştı. Evli olan Sevgi’nin boşanarak Çördük ile evleneceği iddia edilmişti. Sevgi, 23 Nisan 2003’te bir erkek çocuğu dünyaya getirmişti.
 
Baba Çördük, halen Yozgat Cezaevi’nde hükümlü olarak bulunuyor. Doğumdan bir süre sonra tahliye olan Sevgi’nin boşanmadığı ve yurt dışında yaşadığı bildirildi.
 

VELAYET BABAANNEDE
 
Çördük’ün avukatı Bilal Kalaycı, çocuğun velayetinin babaannesinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:
 
“Cezaevinde doğan bebek, babaannesi ile Almanya’da yaşıyor. Üstün zekalı olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle Almanya’da üstün zekalıların okuduğu bir devlet okuluna gidiyor. E.M cezaevinde doğmuştu. Baba cezaevinde olduğu için çocuğu ile görüşemiyor. Annenin de çocuk ile ilişkisi bulunmuyor.”