Düş yakamdan!

Düş yakamdan!
25 Şubat 2015 11:39

Antik çağlardan bu yana erkeğin boynu hep bir şeyler tarafından çevriliydi. Bir yaka, bir kravat, ipli fırfır veya süslü yaka (mücevher gibi) vb. gibi…

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Modern kravat 1926 yılında doğdu ve uzun bir süre için resmi erkek giyiminin bir parçası oldu ama son zamanlarda, çok daha açık ve casual/rahat iş kıyafetleri popüler hale geldi. Hal böyle olunca beylerin yakaları da, boyunları da rahat kaldı!

 

Dünyanın en ünlü moda tasarımcıları (Burberry Prorsum, Canali, Ermenegildo Zegna, Giorgio Armani, Gucci, Lanvin vb.) da bu trendi destekleyen koleksiyonlar çıkartarak, yakalara aksesuar takılmadan da şık ve zarif bir görünüm elde edilebileceğini gösterdiler.

 

 

1 2 3 4

 

 

 ÖREN BAYAN!

 

Son 2 senedir “örgü saç modelleri” trend olmanın ötesinde sınırsız seçenekleri ile hem gece, hem gündüz bir çok kadının tercihi olmaya devam ediyor.

 

Örgü modelleri, her dönem tarzını az çok belli etsede, özellikle bu dönem tasarımcıların podyum şovlarında modern ve cool görüntüleri ile tasarımlara eşlik ediyor.

 

Klasik, fransız, düğümlü, gotik, sofistike gibi bir çok örgü modelini görmek mümkün…

 

Sırasıyla (Marchesa, Creatures of wind, Alexander McQueen, Nanette Lepore, Givenchy, Simone Rocha, Dolce & Gabbana)

 

 

5

6

7

8

9

10

11
RENKLERİ DANS ETTİREN KADIN “BY ZEYN” ARTIK ONLINE !

 

Aylar evvel sizlerle tanıştırdığım by ZEYN markası sonunda tüm sevenlerinin ısrarını kıramadı ve online satış sitesi www.byzeyn.com ‘u açtı.

 

Çok beğenerek takip ettiğim tüm takıları artık bir tıkla görüp satın alma şansımız var. Bildiğiniz gibi artık binlerce satış sitesi var, sizde benim gibi titizlikle alışveriş yapan ve sürekli kendine “hangisi güvenilir ? hangisinin ürünü kalitelidir?” gibi soruları soranlardansanız, bu site tam size göre :) Markanın kurucusu Zeynep Aktar Çınar müşterileri ile tek tek ilgileniyor, çok tatlı paketler hazırlayarak hem gözümüzü hem gönlümüzü feth ediyor. Yani anlayacağınız “by Zeyn” tam anlamıyla bağımlılık yapıyor!

 

Fenomen olan püsküllü kolyeleri ve mesajlı bileklikleri kaçırmayın derim :)

 

unnamed

 
Ruhunuzun da şık olduğu günler dilerim…

Dolly Karlıyol Tosun
www.lapetitedolly.com

 

@LAPETİTEDOLLY

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!