DUDAKLARDA ŞEKİL BOZUKLUĞU DUDAK DOLGUSU İLE SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

DUDAKLARDA ŞEKİL BOZUKLUĞU DUDAK DOLGUSU İLE SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR
3 Mart 2021 20:41

Dudaklarınızın daha dolgun ve daha seksi olmasını ister misiniz? Dudak Dolgusu  Quartz Klinik, dudaklarına hacim vermek isteyen kişilere özel uygulamalar ve ince detaylar ile yardımcı oluyor. Quartz Klinik doktorları, yapılan dudak dolgusu estetiğinde dudakların naturelliğinin bozulmadan dolgunluk verildiğini belirterek seksi dudak dolgusu estetiğini sizler için detaylandırıyor.

Dudak Dolgusu İçin Uygun Musunuz?

Dudak dolgusu için uygun adaylar, dudakları hacimsel ve biçimsel olarak dolgunluğa sahip olmayan, dudaklarında şekil bozuklukları olan, dudak hattında belirginlik isteyen kişilerdir. Özellikle yaşın ilerlemesiyle beraber dudak hacminde azalma görülür. İleri yaşlarda olup, dudak dolgusu yaptırmak isteyen kadınlarda çok daha dikkatli bir uygulama ile doğal dudaklar yaratılabilir. Tabii ki dudak dolgusu için vücut gelişimini tamamlama yaşı olan 18 yaşından büyük olmak gerekiyor. Dudak dolgusu dudak üzerindeki kırışıklıkları düzeltiyor, sigaranın neden olduğu renk değişimlerini ve dudak derisi kırışmalarının geçirilmesine yardımcı oluyor.

Sağlık problemi olan, böbrek hastalıklarına sahip, kronik cilt hastalarına, gebelere ve emzirme döneminde bulunan annelere uygulanmayan dudak dolgusu işlemleri, gebelik ve emzirme dönemi bittikten sonra uygulanabiliyor.

Resim3

Dudak Dolgusu Estetiğinde Neler Bulunur?

Dudak dolgusu içeriğinde insan cildinde de bulunan bir madde olan hyalüronik asit bulunuyor. Yapılandırma kompleksi olan hyalüronik asit, insan vücudunda bulunması sebebiyle tam uyum sağlıyor. Dudak dolgusu Quartz Klinikte kullanılan dolgular FDA onaylı A+ özellikleri sayesinde sağlıklı, alerjiye yol açmayan, dinamik etkiye sahip dolgulardır.  Kişilerin dudak yapısı, yaş ve kişi isteklerine göre özel olarak uygulanan işlemde naturelliğin kaybolmaması sağlanır.

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Dudak dolgusu estetik cerrahlar tarafından yapıldığında çok daha iyi sonuçlar veriyor. Hijyenik klinik ortamında özenle uygulanan dudak dolgusunda kıl kadar ince kanüller yardımıyla dudak kenarından girilerek uygulanıyor. Sadece tek noktadan uygulanmayan yöntemde hekimin belirlediği, kişinin dudak yapısına uygun birkaç noktadan girilerek uygulanıyor. Dolgu içeriğindeki hyalüronik asit sayesinde dudaklar daha genç ve diri görünüyor. Dudak nemlenmesini sağlayan özelliği sayesinde belirgin dudaklara sahip olunuyor. Uygulama süresi ortalama olarak 10-15 dakika arasında sürüyor. Her ne kadar dolgu uygulaması kısa sürse de hazırlık aşaması ve dolgu uygulaması sonrası vakit alabilmektedir. Uygulama ve işlem hızlılığı bakımından rutin hayatın içine kolay adapte olabilen bir yapıdadır.

Resim4

 

Dudak Dolgusu Sonrasında Sizi Neler Bekliyor?

Dudak dolgusu uygulamasından sonra kişi normal hayatına hızlı bir şekilde dönüş yapar. Kişinin ilk 24 saat boyunca çok sıcak ve soğuk gıdalar tüketilmemeli, ilk 72 saat boyunca banyo, hamam, sauna gibi çok sıcak ortamlara girilmemeli ve dudakların özellikle güneş ışığına karşı korunması sağlanmalıdır. Ödem oluşmasına karşı uygulama öncesinde dudaklara buz uygulaması yapılabiliyor. Yine uygulama sonrasında da yapılan buz uygulamasıyla ödem ve şişliklerin inmesi sağlanır, minimal kanamaların önüne geçilir. İlk 48 saat içerisinde kozmetik herhangi bir ürün kullanılmaması tavsiye edilir.

Dudak Dolgusu Fiyatları Hakkında

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Dudak dolgusu Quartz Klinik’te profesyonel şekilde uygulanıyor. Siz de +90 212 241 46 24 numaralı telefon hattımızı arayarak dudak dolgusu fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz ve randevunuzu hemen oluşturabilirsiniz.