Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak Dolgusu Nedir?
29 Temmuz 2021 14:05

Dudak dolgusu dudak bölgesinde yer alan kırışıklık, asimetrik sorunlar veya hacım kaybı gibi problemleri gidermek için uygulanan estetik operasyonlardır. Dudak görünümünde memnun olmayan herkese rahatlıkla uygulanabilir bir işlemdir. Uygulama sonrasında dudaklarda daha dolgun ve daha canlı bir görünüm elde edilir.

 

 

Deneyimli ve profesyonel bir hekim tarafından yapılan dudak dolgusu yaklaşık bir 2 yıl kadar etkisini devam ettirir. Dudak bölgesi hassas bir yer olduğunda uygulama esnasında dikkatli davranılmalıdır. Dudak dolgusu fiyatları işlemi gerçekleştirecek uzmanın profesyonelliğine ve deneyimine göre de değişebilir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Dudak dolgusu 18 yaşını doldurmuş kadın erkek herkese rahatlıkla uygulanabilir konforlu ve güvenilir bir işlemdir. Ancak uzman doktorlar tarafından emziren ve hamile annelere tavsiye edilmez. Bunun yanı sıra herhangi bir kas veya cilt rahatsızlığı bulunan kişilere bu durumu uzman hekimlerine danışmaları gerekir.

Dudak dolgusu fiyatları ve işlemin detayları ile ilgili güncel ve detaylı bilgi için işlemi gerçekleştirecek uzman hekim ile bir ön görüşme yapılması daha faydalı olacaktır.

Dudak Dolgusu Zararlı Mıdır?

Dudaklar için kullanılan estetik yöntemlerde dudak dolgusu fiyatları kişiye göre verilir. Dudaklara hacim kazandırmak ve daha iyi bir görünüm elde etmek için son yıllarda çok fazla tercih edilen dudak dolgusunun bilinen herhangi bir yan etkisi veya zararı yoktur.

Çok güvenilir ve pratik bir işlemi olan dudak dolgusu için zaten vücutta var olan hyaluronik asit kullanılır. Uygulama sonrasında bazı kişilerde hafif kızarıklık ve morluk meydana gelebilir.

Oluşan bu kızarıklık ve morluk normaldir ve kısa bir süre içerisinde kendiliğinden kaybolur. Uzun süreli kızarıklık, morluk ve ağrı için hemen uzman bir hekim ile iletişime geçilmelidir. Dudak dolgusu fiyatları dolgu maddesi olarak kullanılan ürünün kalitesine göre değişiklik gösterebilir.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolgusu burun bölgesinde şekil bozukluğu, çöküklük veya eğrilik bulunan kişilere uygulanır. Yaşın ilerlemesi, doğuştan veya daha sonradan meydana gelen herhangi bir kaza sonrasında burun bölgesinde bazıdeformasyonlar meydana gelebilir.

Görünüm açısından ve sağlık açısından rahatsız edici burun bölgesinde meydana gelen şekil bozukluklarını yüz ile uyumlu bir hale getirmek için bu yönteme başvurulur. Burun dolgusu fiyatları kişilerin ihtiyaçlarına göre farklılık gösterebilir.

Burun Dolgusu Neden Yapılır?

Burun dolgusu estetik operasyonları burun görünümünden rahatsız olan kişilerin burunlarına daha iyi bir form vermek için yapılır. Burundan rahatsız olan ancak cerrahi yöntemleri tercih etmek istemeyen kişiler için dolgu yöntemleri çok avantajlı ve idealdir.

Burun dolgusu işlemleri ile burun eğrilikleri düzeltilir ve burun ucu yukarıya doğru kaldırılabilir. Burun dolgusu fiyatları ve yapılacak olan işlemle ile ilgili detaylı bilgi için uzman ve profesyonel bir hekim ile iletişime geçilmelidir.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusu fiyatları kişilerin ihtiyaçlarına ve uygulanacak dolgu maddesinin kalitesine göre farklılık gösterebilir. Uygulama sonrasında başarılı sonuçlar elde etmek için işlemi gerçekleştirecek uzmana ve kullanılan dolgu maddesinin kalitesine dikkat edilmelidir.

Çene Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Çenedolgusu, çene bölgesinde şekil dolgusu, asimetrik sorunlar, hacim eksikliği ve çene altı sarkmaları bulunan kişiler tarafından tercih edilir. Bunun yanı sıra çene ucu problemlerinde ve çene ana hatlarını belirginleştirmek için de dolgusu uygulamalarına başvurulur. Çene dolgusu fiyatları her yıl değişiklik gösterdiğinden güncel fiyatlar için işlemin gerçekleştirilecek kurum ile iletişime geçilmelidir.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çene dolgusu ile daha genç ve daha güzel bir görünüm elde etmek mümkündür. Ancak çene dolgusu fiyatları kişileri zorlayabilir. Cerrahi işlemlere göre daha kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirilen çene dolgusu sonrasında işlem hemen etkisini göstermeye başlar.

Çene dolgusu iyileşme sürecinde veya sonrasında herhangi bir komplikasyon meydana gelmez. Çene dolgusu fiyatları uygulanacak seans sayısına göre farklılık gösterir.