Dolly ile burçlar ve stilleri

Dolly ile burçlar ve stilleri
20 Mayıs 2013 20:12

Burçların özelliklerini ve hayatımıza olan etkilerini her zaman önemserim. Kendi sitemde de danışanlarıma da elimden geldiğince bu konuda da yardımcı olmaya çalışırım.

Dolly Karlıyol TOSUN H&H YORUM

Kısa bir süre önce bu konuyu başka bir platforma taşıyarak, Yonca Evcimik web tv de Dolly ile burçlar ve stilleri adlı programı hazırlayıp sunmaya başladım.

Bu hafta ki programımızın konusu malum ayımızın burcu olan, Boğa burcu idi.

Programın başında Astoroloji Uzmanı Boğa burçları ile ilgili kısa bir bilgi verdi. Sonrasında birbirinden değerli konuklarım ile renkli söyleşiler yaptık. Hatta Sihirli Annem dizisinden bildiğiniz ‘Buğra Özmuldur‘ u tam bir Boğa erkeğine özel stil ile giydirdik, tam onun ruhuna özel kombinler yaptık.

Bakalım sizler de beğenecek misiniz? :) Geri kalan kombinleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İkinci konuğum, hem Boğa burcu olan hemde lezzetli takıları ile Boğa burcu özelliklerini çok iyi yansıtan “Sevde Aksu Taner” di. Markasının ismi ‘Ringlicious’

Sevde söyleşimiz sırasında ‘bu yüzükler biraz radikal ve bunları kullanan kişilerinde sıradışı olduklarını düşünüyorum’ dedi. Bakalım siz nasıl düşüneceksiniz?

Sevde aynı zamanda hayvanseverlerinde yüzünü güldürüyor. Kediniz veya köpeğinizin resmini yolluyorsunuz, size istediğiniz takıyı yapıyor :)

Aşağıdaki örnekteki gibi…

Bende tabi bu kadar güzel yüzükler varken dururmuyum, hemen sizler için tam yaz ayına uygun bir kombin yaptım. Fakat hangi yüzük olduğuna karar veremedim. İstedim ki sizlerin seçimleri ile karar verelim. (Cevabınızı www.lapetitedolly.com veya [email protected]‘a da yollarak bana ulaşabilirsiniz)


Sizlerin fikirleri, önerileri ve desteği benim için çok değerli. O yüzden sizleri hem twitter’a  https://twitter.com/lapetitedolly, hemde facebbok sayfama da beklerim https://www.facebook.com/LaPetiteDolly

Cevaplarınızı ve maillerinizi heyecanla bekliyor olacağım. Ha bu arada önümüzdeki burçlar için bende programda tasarımlarım veya butiğim ile yer almak isterim derseniz bana mutlaka  [email protected] mail adresinden ulaşın.

Sevgiler

Dolly Karlıyol Tosun

Stil Danışmanı


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!