Dışarıda Tek Kullanımlık Eldiven Takmanız için 5 Neden

Dışarıda Tek Kullanımlık Eldiven Takmanız için 5 Neden
22 Kasım 2022 15:09

Tek kullanımlık eldivenler, kişilerin hem gönül rahatlığıyla işini yapabilmesini hem de mikroplardan korunabilmesini mümkün kılar. Kişisel sağlık için gerekli olan bu uygulama, aynı zamanda kişilerin çevresindeki insanları da korumasını sağlar. Bu sebeple, dışarıda tek kullanımlık eldiven takmanın birçok faydası olduğunun altını çizmek gerek. Dilerseniz, tek kullanımlık eldiven takmanın faydalarına tek tek göz atalım!

 

Farkında Olmadan Temas Ettiğiniz Mikroplardan Korunun

Anahtarlıktan tırabzanlara, tuvaletlerden musluklara, farkında olarak ya da olmayarak günlük hayatta birçok yere dokunuruz. Bu durum farkında olmadan sizlerin mikrop kapmasını sağlar. Sürekli kullandığınız ellerinizi yüzünüze, ağzınıza ve vücudunuzun farklı bölgelerine dokundurursunuz. Bu da vücutta mikrobun dağılmasına, yayılmasına ve hatta üremesine yol açar. Kullan at eldiven türleri sizleri bu mikroplardan korur.

Ellerinizi Tahrişten Koruyabilirsiniz

Çevredeki mikroplara temas ettiğimizi bildiğimiz için ellerimizi sürekli yıkama ihtiyacı duyarız ve hatta yıkarız da. Tam da bu ihtiyaç için tasarlanan tek kullanımlık eldiven neyse ki, ellerimizi az yıkamamızı sağlayacak! Böylece cilt, kimyasala daha az maruz kalacak ve bu durum nem dengesinin korunmasını sağlayacaktır. Sonuç olarak ellerin de tahriş olması, bu şekilde engellenmiş olur.

Kullan At Eldivenlerin Avantajları

Elleriniz günlük hayatta birçok yere temas eder, bu yüzden eller için “mikrop yuvası” demek pek de yanlış olmaz. Bu noktada kullan at eldivenlerin birçok avantajı vardır. Tek kullanımlık eldiven sayesinde, mikroplarla kurulacak bire bir teması engellenir.

Ellerinizi sürekli temiz tutmanız gerekir ama bunu da her zaman yapmak mümkün olmayabilir. Bu durumu göz önünde bulundurarak kullan at eldivenlerle ellerinizin kirli yüzeylerle temas etmesini önleyebilirsiniz.

Her İhtiyaca Uygun Tek Kullanımlık Eldiven Çeşitleri Mevcut

Güvenliğiniz için birden fazla tek kullanımlık eldiven çeşidi üretilmektedir:

  • Lateks Eldiven: Sağlık çalışanları için bir standart haline gelen bu eldivenler, hastalıkların bulaşmasını önlemek için kullanılmaktadır. Hem pratik hem de uygun fiyatlı olması sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Pudralı ve pudrasız olmak üzere iki çeşit üretilir.
  • Nitril Eldiven: Kauçuk proteine alerjisi olanlara özel üretilen lateks yerine geçen bu eldivenin ham maddesi ‘’akrilo nitril butadien’’dir. Lateks eldivenlere nazaran daha dayanıklıdır ve birçok renkleri bulunmaktadır.
  • TPE Eldiven: Bu eldivenler, şeffaf ve naylon yapıdadır. Daha çok gıda sektöründe kullanılmaktadır.
  • Vinil Eldiven: Düşük enfeksiyon ortamı için uygun eldivenlerdir. Tehlikeli olmayan malzemelerin kullanımında muazzam bir verime sahiptir.

Tek kullanımlık eldiven çeşitlerini ihtiyacınıza uygun, efektif bir şekilde kullanabilirsiniz!

Kullan At Eldiven Fiyatları Oldukça Ekonomik

Kullan at eldiven fiyatları hakkında bilgi edinmek için farklı üretici firmaların ürünlerini inceleyebilirsiniz. Diğer yandan bu eldivenler birçok üretici tarafından piyasaya sürülüyor ve karşılaştırma yapmak zor olabilir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken ucuz olanı değil kaliteli ve sağlıklı olanı bulmaktır. Uzun yıllardır birçok alanda verdiği hizmetle gözleri kamaştıran Biz Size Yeteriz markası, söz konusu kişisel hijyen olduğunda da yanınızda. Siz de Bizsizeyeteriz adresine tıklayabilir, tek kullanımlık eldiven fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca daha detaylı bilgi sahibi olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz;

https://www.bizsizeyeteriz.com/kullan-at-eldiven