Diş Estetiği ile Mükemmel Gülümseme

Diş Estetiği ile Mükemmel Gülümseme
29 Temmuz 2021 14:22

Estetik dünya genelinde giderek yaygınlaşmakta olduğundan İzmir diş estetiği bu konuda önemli adımlar atmayı başarmıştır. Gülümsemenizden ve dişlerinizden memnun değilseniz günümüzde artık bunu kolayca çözebilirsiniz. Çünkü porselen kaplamalar, zirkonyum kaplamalar, implant ya da diş estetiği ile sizin farklı çözüm yolları olacaktır. Öncelikle estetik konusunda sizin ne istediğiniz son derece önemlidir.

 

 

Doktorunuz ile bu konuda bir görüşme yaparak dişinize yapacağınız müdahaleleri rahatlıkla belirleyebilir alternatif tedavi yöntemlerine İzmir zirkonyum ile gidebilirsiniz. Unutmayın ki başkasına uygun olan tedavi yöntemi sizin için uygun olmayabilir. Bu konuda doktor tavsiyesi oldukça önemlidir. Üstelik ülkemiz bu konuda oldukça yetenekli diş hekimlerine sahiptir. Kaplama yaptıracağınız zaman bir başkasına porselen kaplama uygun olurken size İzmir zirkonyum kaplama daha uygun olabilir.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum kaplamalar normal porselen kaplamalardan daha güçlü ve daha estetik bir yapıya sahiptir. Hatta istediğiniz beyazlık zirkonyum kaplamalar ile daha çekici olabilir. İzmir zirkonyum kaplama metal desteksiz kaplamalar tekniğini içerdiğinden çene yapınızda çok daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Günümüzde doğallık ve dayanıklılık bakımından da pek çok diş hekimi zirkonyum kaplamaları tercih etmektedir.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Zirkonyum maddesinin sağlamlığı ve dayanıklılığı günümüzde diğer kaplamaların yerini almıştır. Ancak zirkonyum kaplamalar da farklı türlere sahiptir. Bunlar arasında çok sık kabul görenler ise;

  • Zirkonyum implant üstü uygulama
  • Veneers uygulamaları
  • implant üstü all on 4 sistem
  • son olarak ise zirkonyum gülüş tasarımıdır.

İzmir zirkonyum sizlere bu alternatifleri sunarak ağız yapınıza en uygun olanı diş hekiminiz tarafından belirlenmektedir. Çünkü her teknik herkeste aynı işlemez.

İmplant Nasıl Yapılır?

İzmir implant eksik diş köklerinin yerine aynı işlevi görmek amacıyla çene kemiğinize yerleştirilen bir prosedürdür. İmplantlarda bulunan titanyum madde çene kemiğinizle kaynaştığı için bu implantlar kaymaz ve aynı zamanda kemik hasarına neden olmaz.

Ayrıca yapay kökler olduğundan diş çürüme problemleri olmaz. İzmir implant uygulanmasının diğer bir amacı ise ağızdaki diş estetiğinin hoş durmasını sağlamaktır. Ancak sağlıkta her konuda olduğu diş implantı yaptırırken bir profesyonel seçmeye özen gösterin.

İmplant Kimlere Uygulanır?

Diş implantları cerrahi prosedürleri içeren bir işlemdir. Eksik diş miktarına göre bir ya da daha fazla cerrahi müdahale gerektirebilir. Bu nedenle herhangi bir sağlık probleminiz yoksa diş implantı yaptırmanız oldukça kolaydır. Ancak diş hekimleri diş implatı uygularken genellikle 30 yaş üstü bireylere tavsiye etmektedir. Bunun nedeni ise ağız yapısının tamamen gelişmesi ile ilgilidir. İzmir implant işlemleri uzman bir diş hekimi tarafından yapılmalıdır. Çünkü diş implantı oldukça önemli bir işlemdir.

Diş Estetiği Nedir?

Estetik kaygılar günümüzde neredeyse pek çok insanda sıklıkla görülmektedir. Özellikle ağız ve diş yapısı en çok tercih edilen değişimlerin başında gelir. İzmir diş estetiği ise bu tip müdahaleleri kapsayan bir prosedürü ifade eder.

Peki, diş estetiği neyi ifade eder? Ağız ve diş yapısında bulunan çarpıklıkları ve bozukları uzman bir hekim tarafından yeniden dizayn edilmesini ifade eder. Böylelikle hem doğal hem de çarpıcı bir ağız yapısına sahip olabilirsiniz.

Diş Estetiği Fiyatları

Tedavi sırasında en çok merak edilen konu diş estetiği maliyetleridir. Ancak bu durumun doktorunuzun tanı koymasından sonra tespit edilir. İzmir diş estetiği konusunda önemli bir şehir haline geldiğinden tanı koyma süreci de fazla uzun olmayacaktır. Doktorunuz yapılacak olan işlemleri tespit ettikten sonra İzmir diş estetiği fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.