Devlet Bilal Erdoğan’a sponsor oldu!

Devlet Bilal Erdoğan’a sponsor oldu!
27 Mayıs 2023 10:27

Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu Okçular Vakfı’nın düzenlemiş olduğu “Fetih Kupası’na” TRT ve Türkiye Varlık Fonu’na bağlı Turkcell sponsor oldu. Ayrıca Bilal Erdoğan’ın arkadaşlarının yönettiği THY de sponsorlar içinde yer aldı.

 
Okçular Vakfı tarafından İstanbul Okmeydanı’ndaki Okçular Tekkesi’nde bu yıl 11. kez düzenlenen Uluslararası Fetih Kupası önceki gün başladı.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre Okçular Vakfı’nın düzenlediği organizasyona, Bilal Erdoğan’ın arkadaşlarının yönettiği Türk Hava Yolları (THY) ile en büyük hissesi Türkiye Varlık Fonu’na ait olan Turkcell’in de yine sponsor olduğu açıklandı. Muhalefete yer vermemesi ile büyük tepki çeken, seçim günü bile AKP propagandası yapan devlet televizyonu TRT de Okçular Vakfı’nın sponsorları arasında.

Murat Yetkin yazdı: Korumasının verdiği suyu içmedi, Erdoğan’ın iktidar korkusu mu? Murat Yetkin yazdı: Korumasının verdiği suyu içmedi, Erdoğan’ın iktidar korkusu mu?

 

En dikkat çeken sponsor ise Kemerbugaz’daki Kemer Country Club oldu. İktidara yakınlığıyla bilinen Demirören Holding, Ziraat Bankası’ndan aldığı krediye karşılık, İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerini ipotek ettirmişti. Demirören Holding ödeme yapmayınca da Kemer Country Club’ın golf sahaları Ziraat Bankası’na geçmişti.