Dede ve torun faciaya böyle sürüklendi

Dede ve torun faciaya böyle sürüklendi
26 Ağustos 2013 10:06

Konya’nın Emirgazi İlçesi’nde 38 yaşındaki Tahir Şen yönetimindeki otomobil ile tali yoldan önüne çıkan motosiklet sürücüsü 68 yaşındaki Abdullah Erdemir’e çarptı.

 

Kaza sonrası Erdemir olay yerinde ölürken, arkasında bulunan torunu 12 yaşındaki Emre Erdemir ağır şekilde yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Otomobilin içerisinden çıkan bira şişeleri dikkat çekti. Olaydan sonra kaçan otomobilin sürücüsü Tahir Şen’in yakalanması için ise çalışma başlatıldı.Kaza, Cami Kebir Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi.

 

Emirgazi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak çalıştığı öğrenilen 38 yaşındaki Tahir Şen yönetimindeki 68 AF 922 plakalı otomobil ile seyir halinde iken tali yoldan önüne çıkan 68 yaşındaki Abdullah Erdemir yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Kaza sonrası yola savrulan Abdullah Erdemir olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında bulunan torunu 12 yaşındaki Emre Erdemir ağır şekilde yaralandı. Yaralanan çocuk olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından 112 acil sevis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Tahir Şen ise otomobilini olay yerinden 400 metre ileride durdurarak kaçtı.

 

Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kazada otomobilin içerisinden çıkan bira şişeleri büyük dikkat çekti. Kaza sonrası olay yerine gelen dede ve torunun yakınları ise sinir krizi geçirdi. Savcının olay yerinde yaptığı inceleminin ardından Abdullah Erdemir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Emirgazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Tahir Şen’in yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.