Davetiye ve düğün davetiyesi

Davetiye ve düğün davetiyesi
30 Ocak 2023 10:43

Davetiye dediğimiz şey, mutlulukla hazırladığınız etkinliklerinize sevdiklerinizi çağırmanızı sağlamak için var! Davetiyeler, mutlu anlarınızda yanınızda olmasını istediğiniz insanlara bu etkinliği haber vermek, onları etkinliğinize davet etmek için en hızlı yoldur.

 

Daha önceleri websitesi formatında online davetiyeler henüz yayında değilken matbaaları, davetiyecileri gezip basılı davetiye çeşitlerini incelemek, bir ton para vermek ve kağıt harcamak zorunda kalırdık. Halbuki kısa bir süre önce Davetino’nun online davetiyeleri sayesinde tüm bunlar geride kaldı. Web sitesi formatında online davetiye hizmetimiz hem bir davetiyedir, hem konuk takip sistemidir. Davetiyelerin en altında bulunan katılım durumu formu ile konuklarınızın etkinliğinize gelip gelmeyeceğini takip edebilir, gerekli durumlarda konuk bilgilerinde güncelleme yapabilirsiniz. Etkinlik tarihinize kadar devam eden geri sayım aracı, fotoğraf yükleme ve harita ekleme gibi birçok özelliği bulunan bu dijital hizmetimiz düğün, nikah, kına, nişan, doğum günü, baby shower, bekarlığa veda partisi ve sünnet düğünü gibi birçok farklı etkinlik türü için sıklıkla kullanılmaktadır.

Şık, minimal, süslü, sade gibi birçok farklı davetiye şablonu seçeneği bulunan davetiyelerimizden dilediğinizi seçip, favori fotoğrafınızı ve etkinlik bilgilerinizi yükleyerek davetiyenizi size özel hale getirebilirsiniz. Online davetiyenizde genellikle etkinlik yerinin ismi, etkinlik sahibinin adı ya da adları, etkinliğin amacı, günün programı, fotoğrafınız, geri sayım sayacı ve etkinlik yerinin haritası navigasyona yönlendirme özelliği ile birlikte bulunur.

Davetiye Modelleri

Düğününüz, nişanınız, ilk bebeğinizin doğumu, oğlunuzun sünnet düğünü gibi bazı özel anlar hayatta sadece bir kere tadılır ve herkes için çok önemlidir. Bu özel ve güzel anlarınızda yanınızda olmasını istediğiniz sevdikleriniz için hazırladığınız davetiye de bir o kadar özel olmalıdır. En yakın arkadaşlarınızın, sevgili akrabalarınızın, ahbaplarınızın haberdar edilmesi için muhteşem seçenekler sunan davetiye modelleri, dilden dile aktarılacak, etkinliğinizi unutulmaz kılacak şekilde hazırlanır. Pek çok farklı etkinliğe özel tasarlanan davetiye temalarımız arasından seçeceğiniz davetiye modeli, tüm davetlilerinizin göz zevkine hitap ederken aynı zamanda mutluluğunuzun habercisi olur. Ezber bozan, sıradışı, online davetiye modelleri arasında her zevke uyum sağlayan bir model bulunur.

Eşsiz ve Ezber Bozan Konsept Davetiye Modelleri

Basılı davetiyelerde kağıt kalınlığı, kağıdın materyali, renk ve desen seçenekleri gibi davetiyeyi özelleştiren birçok farklı seçenek bulunur. Yeni nesil online davetiyeler ise başlı başına eşsiz ve ezber bozan, harika davetiyelere sahip olmanızı sağlar. Doğum günü partisi, bekarlığa veda partisi, baby shower, düğün, nikah, nişan vb. eğlenceli ve mutlu parti etkinlikleri için hazırlanan davetiyeler, renkli ve modern tarzlarıyla ön plandadır. Hem oluşturması kolay, uygun fiyatlı, hem de pratik ve hızlı bir seçenektir.

Düğün Davetiyesi

Davetiye modelleri, etkinliğinizin ne olduğuna göre değişir. Bir düğün davetiyesi ile bir sünnet düğünü davetiyesi içeriğindeki görseller ve metin alanları birbirinden farklıdır. Düğün davetiye modelleri nikah ve nişan etkinlikleri için de kullanılabilmektedir. Kına gecesi ve bekarlığa veda partisi davetiyesi için ise daha farklı, eğlenceli davetiye modelleri seçilir. Günümüzde yeni evlenecek çiftler davetiyelerini modern ve sade tercih etmektedir. Davetino’da sade ve minimal sevenlere de, süslü sevenlere de hitap eden davetiye modelleri bulunmaktadır.

Doğum Günü Davetiyesi

Doğum günleri yılın en sevilen günlerindedir, öyle değil mi? O halde ister kendi doğum gününüz için, ister çocuğunuzun doğum günü için bu eğlenceye uygun hazırlanmış bir davetiye hazırlamaya ne dersiniz? Yeni nesil dijital davetiyeler sayesinde hem çevreyi korursunuz, hem de dijital dünyaya ayak uydurursunuz. Arkadaşlarınızı çok etkileyeceğinize ise hiç şüphemiz yok!

Sünnet Düğünü Davetiyesi

Sünnet düğünleri erkek çocukları için organize edilen, gelmiş geçmiş en büyük geleneklerimizdendir. Erkek çocuklar için zorlu geçecek, üstelik çoğunlukla korkarak geçirecekleri bugünü eğlenceli ve mutlu bir hale getirmek için sünnet düğünü davetiye modellerimiz sizi bekliyor! İster 50 kişilik, ister 500 kişilik davetlerinize, kişi sayısı fark etmeksizin, sevdiklerinizi davet edecek en iyi online araçlardan biri ne diye sorarsanız cevap tabi ki online sünnet düğünü davetiye hizmetimiz.

Davetiyeler Davetino ile Daha Tarz ve Daha Pratik

Pratik ve tamamen dijital davetiye çözümleri ve etkinlik yönetim hizmeti için hemen Davetino.com ‘u ziyaret edebilirsiniz. Artık davetiyeler çok tarz ve hazırlaması çok pratik! Davetiye modelleri geçmişte basılı olarak kağıt kullanarak hazırlanır ve en iyisi bulunana birçok çaba sarf edilirdi. Davetino sayesinde artık davetiye modelleri dijital, size özel ve web sitesi formatında! Üstelik çok tarz, kolay kullanımlı ve birçok özelliğe sahip. Online davetiye ve konuk takip hizmeti için Davetino.com ‘u dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

Davetino.com ‘un sunduğu davetiyelerde LCV (Lütfen Cevap Verin) formu bulunur ve bu form davetiyenin en altında yer alır. Bu sayede artık konuklarınızı tek tek arayarak LCV almanıza, ya da ekstra bir LCV hizmeti için bedel ödemenize gerek kalmaz! Dijital lütfen cevap veriniz hizmeti ile konuklarınızın katılım durumunu takip edebilirsiniz. Fiyata dahil olarak sunduğumuz LCV hizmeti çok önemlidir ve etkinlik sürecinizi kolaylaştıran en önemli özelliklerimizden biridir!

Davetiye Fiyatları

En önemli anlarınıza sevdiklerinizi davet ettiğiniz eşsiz davetiyenizi seçerken elbette fiyat çok önemlidir. Yeni nesil online davetiyeler ise bu süreçte size en çevreci ve en uygun fiyatlı çözümü sunar. Siz de pratik, ekonomik ve tarz bir davetiyeye sahip olmak istiyorsanız Davetino.com’dan davetiyenizi oluşturabilirsiniz.

Davetino ‘nun sunduğu online davetiye ve LCV hizmeti ile davetiye süreçlerinizi yönetmek, konuklarınızın katılım durumunu takip etmek artık çok kolay! Davetiye hazırlamanın en eğlenceli yolu: Davetino.com!