Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’14 Mayıs’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’14 Mayıs’ mesajı!
1 Mart 2023 12:43

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında konuştu. Erdoğan , “Bütün bu sirk cambazları, felaket tellalları acaba bölgeye bugüne kadar kaç defa gittiler. Şahsen şahsım ve cumhur ittifakı olarak bölgeye 2 defa gittik.” ifadelerini kullandı. Erdoğan konuşmasında seçim tarihi için 14 Mayıs’ı işaret etti.

 

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP grup toplantısında yaptığı konuşmada ” Sadece yıkık durumdaki bina sayımız 31 binin, bağımsız bölüm sayımız 89 binin üzerindedir. Ülkemizdeki tüm arama kurtarma ekiplerini dünyadaki arama kurtarma ekiplerinin de çok önemli bir kısmını deprem bölgesinde topladık. Buna rağmen ancak 35 bin arama kurtarma görevlisine ulaşabildik. Bölgede görevlendirdiğimiz toplam kamu personelimizin sayısı 271 bin, iş makinesi sayısı 15 bin, uçak sayısı 78, helikopter sayısı 115, gemi sayısı 38’dir.” dedi.

 

 

“SİRK CAMBAZLARI”

 

 

Erdoğan açıklamasında “Bütün bu sirk cambazları, felaket tellalları acaba bölgeye bugüne kadar kaç defa gittiler. Şahsen şahsım ve cumhur ittifakı olarak bölgeye 2 defa gittik.” ifadelerini kullandı.

 

 

SEÇİM TARİHİ MESAJI: 14 MAYIS…

 

Erdoğan, “Sorulması gereken hesapları da adli, idari, siyasi olarak sormak boynumuzun borcu. Yavru muhalefet yargıya bizim yön verdiğimizi söylüyor… Ya ayıptır. Türkiye’de Erdoğan’ın bu konuda nasıl davrandığını Rabbim bilir, sen anlamazsın.

Sen önce kendini düzelt. Şunu iyi bilin ki bu millet inşallah 14 Mayıs’ta gereğini yapacak. Asla bu tür kuru sıkı atanlara prim vermeyecektir. Oluşturulan her algıyı, rahatsız oluyorlar ama söylüyorum, not ediyoruz. Şimdi tek gündemimiz depremdir.” dedi.