Çok şükür kadına önem veren bir hükümetimiz oldu

Çok şükür kadına önem veren bir hükümetimiz oldu
7 Haziran 2012 20:11

AKP hükümeti geldi geleli kadına verilen önem arttı. O kadar değerliyiz ki, neredeyse pedikürümüz bile siyasi tartışma konusu olacak. Koca koca devlet büyüklerimiz işi gücü bıraktı bizimle ilgilenir oldu.
Deniz Bilgen ÇAKIR H&H YORUM


Allah razı olsun sayın Başbakanımızdan. Hepsi O'nun sayesinde.  O olmasa, ne kaç çocuk yapmamız gerektiğini bilecektik ne de nasıl doğurmamız gerektiğini.

En az üç çocuk dedi…
Sezaryen dedi…
Kurtardı bizi tüm sıkıntılardan.

Yatıp kalkıp sağlığına dua ediyorum şahsen. Neyse ki, artık fen ve biyoloji derslerinde çocuklara üreme konusu da anlatılıyor. Yoksa çocuğun nasıl yapılacağını öğretmek de Sayın Başbakanımıza düşecekti . Ki o kadar işinin gücünün arasında bir de bununla uğraştıracaktık garibi.  Hiç olmazsa bu sorumluluktan kurtuldu.

""
Sayın Başbakanımız sayesinde artık kaç çocuk yapacağımız ve nasıl doğuracağımız gibi konularla zihnimizi meşgul etmemize gerek kalmadı.  Kendisi bizim yerimize karar veriyor sağolsun.

Ha bir de kürtaj var tabi. Başbakanımız ve değerli AKP hükümeti bu konuda da üzerine düşen görevi yerine getirdi. Zaten bol bol çocuk üretmemiz kadınlık vazifemiz olduğu için kürtaj akıldan bile geçmemesi gereken bir konu.  Artık tecavüze falan uğrayıp da hamile kalırsak da sorun yok. Devlet Baba'nın şefkatli eli tam tepemizde bitecek. Çocuğu doğurmaya karar verirsek Devlet Baba bakacak. Yok eğer doğurmak istemiyorsak, değerli Türk büyüğü Melih Gökçek bu konuyu halletti sağolsun. Kendimizi öldürmek gibi bir seçenek sunarak aydınlattı bizleri.

""
Yüce Türk büyüğü Melih Gökçek sayesinde 'Tecavüze uğradığımda hamile kalırsam ne olacak' diye düşünmemize gerek kalmadı. Allah ondan da razı olsun, kendimizi öldürebileceğimizi söyledi de cümleten içimize su serpti.

Ha kürtaj günah, intihar günah değil mi diye soranlara tek lafım var; Melih beyden iyi mi bileceksiniz bre gafiller!

Gerçi tecavüze uğramak da kadınların suçu.  Sen öyle saçını başını savura savura gez, sonra da vay ben tecavüze uğradım. Aslında tecavüz edene değil, uğrayan kadına ceza vermek lazım.  Bir de elin gariban erkeğinin günahına giriyor öyle saçını falan gösterip tahrik ederek. Zaten saçı açık kadın ya satılıktır,  ya kiralık. Ben söylemiyorum AKP Bozkurt ilçe başkanı söylüyor; “Örtüsüz kadın, perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya kiralıktır ya satılık”

""
AKP Bozkurt İlçe Başkanı Naim Köse saçlarını örtmeyen namussuz kadınlara hadlerini bildirdi; "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perde yoksa  o ev ya satılıktır, ya kiralık"

Ha bu arada ekonomi nereye gitmiş, komşu ülkelerle ilişkilerimiz nasılmış, Uludere olayı aydınlanmış mı, Oslo görüşmeleriymiş, Abdullah Öcalanmış, PKK'ymış falanmış filanmış bunlar çok önemli mevzular olmadığı için arada kaynadı gitti.

Bazı aklı evveller de utanmadan, Sayın Başbakanımız, AKP hükümetinin pek değerli üyeleri ve başta Melih Gökçek olmak üzere yine AKP'li Türk büyüklerinin yukarıda saydığım konuları arada kaynatmak için böyle tartışmaları gündeme getirdiğini iddia ediyorlar ki külliyen iftira…

Dedim ya, AKP hükümeti geldi kadının değeri arttı.


NOT: Dikkat bu yazı yüksek miktarda ironi içermektedir.

[email protected]

https://twitter.com/#!/denizbcakir


Yazarın Son Yazıları:
Bizim artık bir şehidimiz daha var
Meğer ben 28 Şubatçıymışım…
MHP Erdoğan dedi!