Çok az çalışıp para kazanmak diye bir şey var mı?

Çok az çalışıp para kazanmak diye bir şey var mı?
26 Mart 2016 08:07

Hepimizin merak ettiği bir sorudur bu. Ülkemizde, etrafımızda her gün gördüğünüz milyonlarca insan içinden en az %5’inin bu şekilde yaşadığını az çok gözlem yapanlarınız biliyordur. Peki ama böyle bir yaşam sürmek için neler yapmalıyız? Az çalışıp çok para kazanmak için ne tür işlerde çalışmalıyız? Ne tür bir yol izlemeliyiz?

 

 

Evvela ülkemizdeki az çalışıp çok kazanan insanların karakter özelliklerinden bahsetmek isterim. Malum bizimki gibi gelişmekte olan ülkelerde deminden beri bahsettiğim %5’lik dilimin ezici bir çoğunluğunu ailesinin zenginliğinden faydalananlar oluşturmaktadır. Kalan minicik azınlığı ise girişimciler ve fırsatları görenler oluşturmaktadır. Az çalışıp çok para kazanmak ile ilgili şuradaki linke göz atarsanız göreceksiniz ki böyle bir meziyeti gerçekleştirebilmek eğer ki aileden varlıklı değilseniz ancak ve ancak yeniliklerle ve de birtakım olağandışı girişimlerle mümkündür.

 

 

Çok fazla sermaye olmadan çok az çalışıp ayda binlerce dolar kazanmak için yapabileceğiniz şeylere bir göz atalım hep beraber;

 

 

– İllegal işlere bulaşmak(tavsiye edilmez)
– Risk alarak yatırım yapmak(bu da pek tavsiye edilmez)
– Sizde olup da kimsede olmayan bir yeteneğinizi kullanmak
– Etrafınızdaki profesyonelleri ustaca organize ederek bir iş kurmak
– Kimselerin göremediği ayrıntıları görerek yaratıcı bir girişimde bulunmak
– Sektörde eşi benzeri görülmemiş nitelikte bir iş ortaya sunmak ve özgün bir girişimde bulunmak,  olarak sıralanabilir.

 

 

Nitekim elbette bu yukarıdaki sıralananlar en başlıcaları olup; daha detaylı şekilde girişimcilik, iş kurmak gibi konuları öğrenmek için en kazançlı girişimcilik fikirleri linkine tıklayıp kendinize en uygun olabilecek harika iş fikrini bulabilirsiniz. Sizlere tavsiyem netteki bu tür yararlı kaynaklarla yetinmeyip araştırmaya ve de en önemlisi değerli ve az rastlanan tecrübeleri edinmeye gayret edin. Emin olun eninde sonunda kazanan siz olacaksınız. Bizim kültürümüzde yer alan çok sevdiğim bir söz vardır. “Arayan rızkını bulur” diye. Gerçekten de özgür ve tam bağımsız bir yaşam sürmek için ekmeğini arayan her kim olursa olsun eninde sonunda ortaya güzel şeyler çıkarabilir ve de hayatını daha evvelden hiç olmadığı kadar renklendirebilir. Sokaklarda, etrafınızda iyi şeyler başaran kişileri görmüşsünüzdür illaki; onların birçoğunun zeka seviyesinin, duygusal zekasının, ruhsal zekasının diğer insanlardan çok da farklı olmadığına şahit olacaksınız. Emin olun başarılı girişimci olabilmek zekadan ziyade, azim, tutku ve de iyi bir eğitime bakmaktadır.

 

Eğer iletişim kurmak isterseniz sitemizin iletişim sayfasından bizlere ulaşabilirsiniz