Çocukların Keyifle Oynayacağı 3 Oyun

Çocukların Keyifle Oynayacağı 3 Oyun
31 Ocak 2019 14:22

Çocuklar en çok ne yapmayı sever? Tabi ki oyun oynamayı. Bu sokakta ya da bilgisayar başında olabileceği gibi evde ya da okulda masa başında da olabilir. Onların sosyal ve mantıksal becerileri için oyun oynamak olmazsa olmaz zaten. Bizler de çocukların keyifle oynayacağı, ayrıca onlara çeşitli kazanımlar sağlayacak birbirinden güzel 3 oyunu derledik.

 

 

Çocukların Keyifle Oynayacağı 3 Oyun

 

Akıllı Boncuklar (Hama Boncukları)

 

Hama boncukları ya da diğer adıyla akıllı boncuklar, sadece çocukların değil yetişkinlerin de ilgisini çeken bir oyun. İnstagram’da onlarca kadının yaptığı harika tasarımları görmek mümkün. Kimisi evine süs yapıyor kimisi satıyor hatta. Çocuklar ise yaratıcılıklarını geliştirmek için kullanıyor bu oyuncağı daha çok. Çünkü akıllı boncuklar oyununda yaratıcılığın tek sınırı yine kendinizsiniz. Akıllı boncuklar hakkında daha çok bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

 

Akıllı Boncuklar Nasıl Oynanır?

 

Redka Dedektif Oyunu

 

Dedektif oyununu artık her yerde görmek mümkün. Birçok eve ve okula girmiş bile. Bu popüleritesinin sebebi ise elbette ki harika bir oyun olması. Kartlarda görünen şekilleri yerde bulunan şekillerle eşleştirmeyi amaçlayan bu oyun şahane bir hafıza ve görsel algı oyunu. Dedektif oyununun 3 farklı seviyesi bulunuyor. Bu seviyeler nelerdir, dedektif oyunu nasıl oynanır bir göz atmak istiyorsanız linke tıklayın.

 

Hanoi Kuleleri

 

Hanoi kuleleri oyunu, birçok gelişmiş ülkenin de ders müfredatında bulunan çok geliştirici bir zeka oyunu. Çünkü Hanoi kuleleri oyununun matematik ile doğrudan ilişkisi var. Çocukların matematik becerilerinin gelişmesi için olmazsa olmaz.

 

Hem Hanoi kuleleri ve matematik arasındaki ilişkiyi öğrenmek hem de Hanoi kuleleri nasıl oynanır öğrenmek için linke tıklamanız yeterli.