CNC Hidrolik Giyotin Makas

CNC Hidrolik Giyotin Makas
21 Nisan 2022 10:55

Kesilmesi güç olan metal sacların hatasız bir şekilde kesilmesi giyotin makas kesim makineleri tarafından yapılmaktadır. Eski nesil Giyotin makaslar manuel olarak çalışan sistem derken teknolojik gelişmeler ışığında üretilen yeni nesil giyotin makas kesim makinesi modelleri tamamen otomatik olarak çalışan makinelerdir.

 

Giyotin makas denilen sistemler aslında birer tezgahtır. Bu tezgah üzerinde gündelik yaşamda kullandığımız makasların çalışma prensibine sahip bıçaklar bulunmaktadır. Çift bıçaklı Giyotin makaslar sabit ve hareketli bıçak olmak üzere iki sınıfa ayrılmaktadır. Sistem çalışırken alt bıçak sabit dururken üst bıçak hareket ederek kesme işlemi yapılmaktadır.

Giyotin makas kesim makineleri bilgisayarlı sistemlerle çalışmaktadır. Kesilecek olan malzemelerin kesim ebatları sisteme girildiğinde bu bilgilerle birebir sorunsuz ve kaliteli kesim işlemi yapılmaktadır.

Yeni Nesil Giyotin Makas Kesim Makinesi

Ülkemizde yeni nesil giyotin makas kesim makinesi modelleri MVD firması Bünyesinde üretilmektedir. Ülkemizin en önemli makine üreticilerinden birisi olan MVD tarafından üretilen giyotin makas kesim makinesi modelleri hakkında detaylı olarak bilgi alabilmek için Firmanın web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Üretilen makinaların tüm özellikleri en detaylı şekilde sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde yer alan teklif al bölümü yardımı ile seçmiş olduğunuz makine modeline göre en uygun fiyatlarla hazırlanan fiyat tekliflerini talep edebilirsiniz. Ve burada bulunan iletişim bilgileri ile hızlı ve detaylı görüşmeler sağlayabilirsiniz.

Ürün Özelliklerini İncelemek İçin https://www.mvd.com.tr/tr/urunler/guillotine-shear-ishear Adresini Ziyaret Edebilirsiniz.