Clinic BDC Kulak Burun Boğaz Alanında Uzman

Clinic BDC Kulak Burun Boğaz Alanında Uzman
2 Ağustos 2021 20:44

Bülent Deniz Çuhalı evli ve iki çocuk babasıdır. Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi uzmanı olarak piyasada oldukça tanınan bir isim olan Bülent Deniz Çuhalı bu sebeple sosyal medya hesaplarını da etkili bir şekilde kullanmaktadır.

 

 

Instagram hesabı olan https://www.instagram.com/clinicbdc hesabından da göreceğiniz üzere 103 bin takipçiye sahip bir uzman doktordur. Tabii ki bu rütbeye gelene kadar oldukça sık çalışmalar yaptığını da söylemek mümkün.

2005-2007 yılları arasında Midyat Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamlamıştır. Bu hizmetten sonra da devlet memurluğu görevinden ayrılan Bülent Deniz Çuhalı birçok arkadaşıyla bir araya gelerek de Ataköy KBB dal merkezini kurmuştur.

Kendisini geliştirme konusunda oldukça özverili olan Bülent Deniz Çuhalı bu sebeple de özellikle devlet memurluğunu bıraktıktan sonra yurtiçi ve yurtdışı eğitim programına katılmıştır. Bu eğitimler sonucunda da yazmış olduğu makaleler ve yazılar da birçok dergide yayınlanmıştır.

Günümüzde de Clicinbdc‘de görevini sürdüren Bülent Deniz Çuhalı burada da 2010 yılından beri oldukça başarılı operasyonlar yapmıştır. Bu operasyonların bazılarını görmek için yine Instagram hesabındaki belirli gönderileri takip edebilirsiniz. Kulak burun boğaz, baş ve boyun ağrıları sıklıkla görülen hastalıklardır.

Bu tür hastalıklar için de devlet hastanesine gittiğiniz zaman maalesef uzun bir süre bekleme durumu meydana gelebiliyor. Çoğu zaman da kişiler bu kadar uzun süre bekleyecek durumda olmuyor.

Siz de istediğiniz gün ve saatte destek almak için https://www.clinicbdc.com/ sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. Hafta içi her gün hizmet vere klinikte her şey son teknoloji olarak ayarlanmıştır. 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren klinikte Bülent Deniz Çuhalı ve daha birçok uzman doktordan hizmet alabilirsiniz.

Zaten randevu almak istediğiniz vakit site üzerindeki randevu bölümüne geldiğiniz zaman da doktorların uygun zamanını bulmanız mümkün olacaktır. Bunun yanı sıra yine WhatsApp üzerinden de bilgi ve randevu alabileceğiniz gibi telefon numarası üzerinden de bilgi almanız mümkündür. KBB ve baş ve boyun ağrıları için İstanbul’un en çok tercih edilen kliniğiyle siz de sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.