CHP’li Yalım: Vatandaş AK Parti’ye güvenini yitirdi!

CHP’li Yalım: Vatandaş AK Parti’ye güvenini yitirdi!
7 Temmuz 2022 11:02

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Türkiye’de çiftçinin ve üreticinin perişan olduğunu dile getirerek uzun zamandır üzerinde çalıştığı halkın sorunlarını ele alan araştırmasıyla ilgili ilginç detaylar açıkladı. Yalım araştırmalarında “ vatandaşın Ak Parti’ye güveninin kalmadığı” sonucuna ulaştığını belgeleriyle ortaya koydu.

 

 

Araştırmaları hakkında ince detaylar veren CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Ak Parti kurulduğunda ilk olarak partiye geçen ve Ak Parti’nin kalesi olarak nitelendirilen Konya ilinde Vatandaşların iktidara getirdikleri Ak Partiye güvenmediklerini söyledi. Konya’nın Ereğli ilçesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yalım şu görüşlere yer verdi: “Aylardır bu konuyu ele alıyorum. Ülkede çiftçi üretici perişan diye; Geçtiğimiz haftalarda Konya Ereğli’de çalışma yaptık. Halk sıkıntıda, çiftçi üretici isyandaydı. Gerçekten AKP’nin Kalesi Konya bile artık Erdoğan’a, Ak Parti’ye ve hükümete güvenini yitirmiş vaziyette.

 
Size büyük bir ayrıntı; Konya’nın Merkez Selçuklu İlçesi AKP kurulduğunda Türkiye’nin ilk AKP’ye geçen belediyesi idi. Şimdi feryat aynı ilçeden başladı. Garip ama gerçek olan bu! Gidiyorlar.”