CHP’li Yalım: Nakliyeci ve kamyoncu esnafının daima yanındayız!

CHP’li Yalım: Nakliyeci ve kamyoncu esnafının daima yanındayız!
26 Temmuz 2022 11:50

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Nakliyeciler ve Motorlu Taşıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Esnaf ile konuşan Özkan Yalım, “Nakliyeci ve kamyoncu esnafının daima yanındayız!” dedi.

 

 

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım seçim bölgesi Uşakta vatandaş ve Esnaf ziyaretlerinde bulundu. CHP il ve ilçe Uşak Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Yalın Esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Özkan yalım, “Şoför arkadaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Kendilerine misafirliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. CHP olarak memleketin her köşesinde ne sorunlar yaşanıyor biliyoruz. Vatandaşımızın ve Esnafımızın hangi şartlarda mücadele ettiğini biliyoruz. Bunları bildiğimiz gibi, çözümlerini de biliyor. Parti politikalarımız içerisinde çözümlerin hepsi mevcuttur. Liderimiz kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi, ’Ülkeyi yeniden inşa edileceğiz” Az kaldı.” İfadelerini kullandı.

 

Kütahya Emet ve Manisa Akhisar’da çıkan Orman yangınına değinen Vekil Yalım ayrıca Kütahya Emet ve Manisa Akhisar’da çıkan orman yangınında tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temennisinde bulundu.