CHP’li Tutdere: Türkiye’nin birçok yerleşim yerinde internet ve GSM altyapısı yok!

CHP’li Tutdere: Türkiye’nin birçok yerleşim yerinde internet ve GSM altyapısı yok!
7 Kasım 2022 08:20

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, Kâhta ve Sincik’in internet ve telefon alt yapı eksikliklerini TBMM Genel Kurulu gündemine taşıyarak sorunların çözülmesi için iktidara çağrıda bulundu.

 

 

Teknoloji çağında yaşamamıza rağmen Adıyaman başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerleşim yerinde internet ve cep telefonu altyapısı olmadığının altını çizerek iktidara eleştirilerde bulundu.

 

 

Türkiye’nin Birçok Yerleşim Yerinde İnternet ve GSM Altyapısı Yok

 

 

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Milletvekili Tutdere, Türkiye Yüzyılı Vizyon Projesi açıklayan AKP iktidarının 20 yıldır Türkiye’yi yönetmesine rağmen Adıyaman başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerleşim yerinde internet ve cep telefonu altyapılarını kuramadığını ifade ederek AKP iktidarına eleştirilerde bulundu.

Milletvekili Tutdere, “Teknoloji çağında yaşıyoruz ancak milyonlarca yurttaşımız teknolojiden yararlanamıyor. Türkiye Yüzyılı Vizyon Projesi açıklayan AKP iktidarına sesleniyorum: Yirmi yıldır yönettiğiniz Türkiye’nin birçok yerleşim yerinde internet altyapısı yok, birçok yerleşim yerinde cep telefonları çekmiyor.” dedi.

 

 

Kâhta ve Sincik’te İnternet ve GSM Altyapısı Olmayan Köyler Var

 

 

Kâhta ve Sincik’e bağlı olup internet ve cep telefonu şebekesinin olmadığı köyleri tek tek sıralayan Milletvekili Tutdere, “Seçim bölgem olan Adıyaman’da her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği, Nemrut Millî Parkı sınırları içerisinde bulunan, Eski Kâhta, Teğmenli, Doluca, Burmapınar, Damlacık, Sarıkaya, Yolaltı, Yassıkaya, Koçtepe köyleri ile Sincik ilçemizin Çat, Subaşı köylerimizde internet yok, cep telefonları çekmiyor.” ifadelerini kullandı.

 

 

Milletimizin Sesini Duyun, Eksikleri Bir An Evvel Giderin

 

 

Milletimizin, gençlerimizin sesini duyun ifadelerini kullanarak eksiklerin giderilmesi için iktidara çağrıda bulunan CHP’li Tutdere, “İktidara sesleniyorum: Milletimizin, gençlerimizin bu sesini duyun, bu eksikleri bir an evvel giderin.” şeklinde konuştu.