CHP’li Tutdere: Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik!

CHP’li Tutdere: Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik!
19 Temmuz 2022 09:00

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere ile CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı CHP Adıyaman İl Örgütüyle bir araya gelerek geniş katılımlı örgüt toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Salıcı ve Milletvekili Tutdere, Adıyaman’da gerçekleştirilen örgüt toplantısında Adıyaman İl ve İlçe Örgütleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile BelediyeBaşkanları ve İl Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

 

 

Halkımıza Verdiğimiz Sözleri Tek Tek Yerine Getirdik

 

 

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milletvekili Tutdere, “2018’de yetki verdiniz ve beni milletvekili olarak seçtiniz. Adaylık dönemimde halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik ve onun gururunu yaşıyoruz. Adıyaman artık sorunlarını konuşan bir kent olacak dedik, konuştuk. Sorunlarını takip eden bir kent olacak dedik, takip ettik.Adıyaman bir masa etrafında tartışan, konuşan bir il olacak dedik bunu da başardık. Bunu sizlerle birlikte başardık.” ifadelerini kullandı.

 

 

Adıyaman’ın Sesi TBMM’de Yankılanıyor

 

 

TBMM’de gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Milletvekili Tutdere, “Bugün Adıyaman’ın sesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde genel kurulun olduğu bütün toplantılarda yankılanıyor. Bugüne kadar TBMM’ye 1.083 tane soru önergesi verdik. Bu soru önergelerinin büyük bir çoğunluğu Adıyaman’ın ve Türkiye’nin temel sorunlarına ilişkin önergeler. Bugüne kadar TBMM Başkanlığı’na 36 tane kanun teklifi, 53 tane araştırma önergesi verdim. Mecliste şu anda en problemli şey söz almaktır. Bugüne kadar genel kurulda 210 kere söz alarak Adıyaman’ın ve Türkiye’nin sesi oldum, bundan sonra da sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Adıyaman Halkına En İyi Hizmeti Getirmek İçin Çalışıyoruz

 

 

Büyükşehir Belediyelerinin imkânlarını Adıyaman halkıyla buluşturmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Milletvekili Tutdere, “Belediye Başkanlarımızın imkânlarıkısıtlı olduğu için büyükşehirlerde özellikle büyük şehirlerin, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin imkânlarını kendi belediyelerimizle aktarmak için bütün belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Amacımız Adıyaman’da yaşayan halkımıza hizmetin en iyisini getirmek, en güzel çalışmalarını Adıyaman halkıyla buluşturmak” şeklinde konuştu.

 

 

Adıyaman’daki Sulama Projelerini CHP İktidarında Tamamlayacağız

 

 

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, “Adıyaman uzun zamandan bu yana AKP’nin ciddi bir oy aldığı şehir. Bizim de memleketimiz. AKP almış olduğu oyların karşılığında Adıyaman’a gereken hizmet ve çalışmaları yapmıyor. Adıyaman topraklarının sulanabilmesi için, topraklarımızdan daha çok verim alabilmemiz için yapımı uzun zamandır devam eden barajların bir an önce bitirilmesi gerekiyor. AKP 20 yıldan bu yana iktidarda bu projeleri bitirecek mecallerinin olmadığını, kasalarında para kalmadığını Türkiye’nin ekonomisinin de buna müsaade etmediğini hep beraber görüyoruz. Ama umutsuz değiliz yarım kalan ya da onların aklı hayaline gelmeyen işleri Adıyaman’da iktidarımızda yapacağız. Bundan dolayı kimsenin morali bozulmasın, bu Adıyaman’ın makûs tarihi değil. “ dedi.

 

 

CHP’den “Üst Düzey” Gerger Çıkarması

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, CHP Adıyaman İl ve İlçe Örgütlerinin yöneticileri ile çok sayıda partilinin katımıyla Gerger Merkez’de bulunan esnaflar ziyaret edildi.

Genel Başkan Yardımcısı Salıcı ve Milletvekili Tutdere gerçekleştirilen ziyaretler sırasında esnafın yaşadığı sorunları dinleyerek yaşanan sorunlara ilişkin CHP’nin çözüm önerilerini anlattı.

0a3dff07-22e5-4104-9d53-eeaa3b7d260d

5b84e448-7772-ec11-8108-a0369f7d1484

031d7192-c98f-4a7f-a62b-46493e765cbf

49ecb7b3-3622-42e9-a577-5db99be6dbb8

a906d137-91d8-47e0-a0bc-df8434123aa5

ee9f465a-3c58-4945-bf5d-16f3fffb1723