CHP’li Şevkin: Bıçağın kemiğe dayandığı günlerden geçiyoruz!

CHP’li Şevkin: Bıçağın kemiğe dayandığı günlerden geçiyoruz!
25 Ekim 2021 11:49

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, iktidarın iş bilmez yönetim biçimi nedeniyle Türkiye ekonomisinin batma noktasına geldiğini söyledi.

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşan Dr. Şevkin, 1 Ekim’den bu yana toplamda benzin fiyatlarına 63 kuruş, motorine 99 kuruş, LPG’ye 92 kuruş zam geldiğini hatırlattı ve iktidarın milletin yardım çığlığını duymadığını kaydetti.

Bıçağın kemiğe dayandığı günlerden geçiyoruz” diyen Dr. Şevkin, şunları söyledi:

“Benzin, motorin ve LPG’ye art arda gelen zamlar, hem ülke ekonomisine hem de aile bütçesine ağır darbe vuruyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) verilerine göre 1 Ekimden bu yana toplamda benzin fiyatlarına 63 kuruş, motorine 99 kuruş, LPG’ye 92 kuruş zam geldi. Akaryakıta yapılan zammın tüm sektörlerde fiyat artışına neden olduğu gerçek. Vatandaşlarımız da başta toplu taşıma olmak üzere esnafımız da çok dertli.

 

 

“YÜZÜNÜZÜ MİLLETE DÖNÜN”

 

 

Akaryakıt fiyatlarındaki artış, evine ekmek götürmeye çalışan ve nüfusumuzun mutsuz çoğunluğunu oluşturan yurttaşlarımızın belini büküyor. EŞEL Mobil uygulamasından vazgeçileceği ve akaryakıt fiyatlarında yüzde 50’ye varan oranda artış yaşanacağı iddiası da gündemde. Yönetemediğiniz için batma noktasına gelen ekonominin yükünü yoksul halkımızın sırtına yüklemekten artık vazgeçin. Vatandaşlarımızın önümüzdeki kış aylarını evinde titreyerek, sokakta donarak geçirmesini istemiyorsanız; yüzünüzü artık tek adama değil sizleri o makama taşıyan aziz milletimizin yardım çığlığını duyup onlara dönün!”