CHP’li Sedefçi: Edirne’nin tüm merdivenlerini boyamak istiyoruz

CHP’li Sedefçi: Edirne’nin tüm merdivenlerini boyamak istiyoruz
3 Eylül 2013 16:51

Edirne Belediye Başkanı CHP’li Hamdi Sedefçi, dün çalışanlarının rengarenk boyadığı merdivenlere gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bir grup öğrencinin Saraçlar Caddesi’nde boyama yaptığının hatırlatılması üzerine konuşan Sedefçi, “Herhangi bir soruşturma ve ceza yok. Ben buranın boyanmasını onlardan önce talimat vererek istemiştim. Şehirde gördüğünüz tüm merdivenleri bu şekilde boyamak istiyoruz. Öğrencilerimiz yada vatandaşlarımız boyamalara katılmak istiyorsa bizlere söylesinler hep birlikte yapalım. Ama herkes eline fırça alıp istediği yeri boyarsa o olmaz” şeklinde konuştu.

 

Gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından merdivenleri yürüyen Sedefçi, daha sonra basamaklara oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

VEKİL TEŞEKKÜR ETTİ

 

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan da belediye tarafından boyanan merdivenlere gelerek Sedefçi’yi basamakları renklendirdiği için teşekkür etti. Gürkan, “Beyoğlu Belediyesi Başkanı AK Partili Ahmet Misbah Demircan ile CHP’li Hamdi Sedefçi arasındaki fark budur. Biri renkli olan merdivenleri griye boyuyor. Diğer gri olan merdivenleri renklendiriyor. İşte arada fark budur” diye konuştu.
Edirne’de bir grup üniversite öğrencisi, kendilerinin boyamak istediği merdivenleri belediyenin ‘fırsatçılık’ yaparak önceden boyadığını söylemiş ve tepki olarak da dün akşam Saraçlar Caddesi’nde yerleri boyamıştı.