CHP’li Polat’tan Kemalpaşa’da yoğun mesai: 25 yıldır okul yapılmıyor!

CHP’li Polat’tan Kemalpaşa’da yoğun mesai: 25 yıldır okul yapılmıyor!
23 Eylül 2021 06:23

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü ile birlikte saha çalışması yaptı. 12 saati aşan çalışmalarda 18 mahalle gezildi. İlçeye 25 yıldır ilköğretim okulu yapılmadığını belirten Polat, öğrencilerin okula gidiş ve gelişlerinde sıkıntılar yaşadığını vurguladı.

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Meclisin tatile girmesinin ardında ilçelerde çalışmalara devam ediyor. Son olarak Kemalpaşa’da ziyaretlerde bulunan CHP’li Polat’a, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Ablak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yalçın, Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Nejat Özden ve parti üyeleri eşlik etti.
SORUNLARA DERMAN OLACAĞIZ!
Kemalpaşa’da yurttaşların taleplerini dinlediklerini belirten CHP’li Polat, “İlçe örgütümüz ile birlikte sabah saat 10’dan akşam 22.30’a kadar yurttaşlarımızı dinledik. İlçemizdeki 18 mahalleyi dolaştık. Muhtarlarımızın ve yurttaşlarımızın bizden istediği talepler anında yerel yönetimlerimizi ilettik. Hızlıca çözüme kavuşması için biz de konunun takipçisi olacağımızı söyledik. Gelen talepler içerisinde bizden istenen devede kulak. Merkeze uzak mahallelerde ciddi bir okul eksikliği var. Yurttaşlarımız en son 25 yıl önce ilçeye ilköğretim okulu yapıldığını belirtiyorlar. Öğrencilerin okula gidiş ve gelişlerinde sıkıntı var. Her gittiğimiz köyde saat kaç olursa olsun kahvelerin ve veresiye defterlerinin dolu olduğunu gördük. Gençlerimiz üniversite mezunu fakat iş bulamadıkları için çalışamıyorlar. Esnaflar salgın döneminde yalnız bırakıldıklarını ve giderlerin çok arttığını belirtiyor. Bir an önce sandığın kurulmasını ve iktidara gerekli cevabı vermek istediklerini söylüyorlar. Özellikle Cumhur İttifakı’nın çok oy aldığı bazı mahallelerde partimize ilgi büyük. İlk seçimde bu coşku ve heyecanla yurttaşlarımızın sorunlarına derman olacağız” dedi.
YENİ ATANAN KEMALPAŞA KAYMAKAMI’NA ZİYARET
CHP’li Polat ve Kemalpaşa İlçe Örgütü, Kemalpaşa İlçesi’ne yeni atanan Kaymakam Musa Sarı’yı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Sarı’ya yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

 
CHP’li heyetin Kemalpaşa’da ziyaret ettiği mahalleler; Soğukpınar Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Sekiz Eylül Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Çınarköy Mahallesi, ve Kızılüzüm Mahallesi, Damlacık Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi, Ulucak İstiklal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi, Kuyucak Mahallesi, Ansızca Mahallesi, Aşağı Yenmiş Mahallesi ve Yukarı Yenmiş Mahallesi, Sütçüler Mahallesi, Akalan Mahallesi, Çambel Mahallesi ve Örnekköy Mahallesi

WhatsApp Image 2021-09-22 at 09.53.16 (1)

WhatsApp Image 2021-09-22 at 09.53.16

WhatsApp Image 2021-09-22 at 09.53.17

WhatsApp Image 2021-09-22 at 09.53.18