CHP’li liderler nikahta buluşacak

CHP’li liderler nikahta buluşacak
4 Eylül 2013 17:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, cumartesi günü CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın kızı Gözde Susam’ın nikahında şahitlik yapacak.

 

 

Geçen hafta Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde Müge Muhafız ile evlenen CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın nikah şahidi olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Eski Genel Başkan Deniz Baykal, 7 Eylül Cumartesi günü de İzmir Kaya Otel’de İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın kızı Gözde Susam’ın nikah şahidi olacak. Gözde Susam, Onur İnanç ile evlenecek.

 

BAYKAL KAMP KURUYOR

 

Kılıçdaroğlu nikahın ardından kentten ayrılacak, Baykal ise İzmir’de kalacak. Pazar günü parti örgütü ve basın mensuplarıyla görüşmeler yapacak Baykal, pazartesi günü 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu ve CHP’nin Kuruluşu etkinliklerine katılacak. Baykal, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 9 Eylül yürüyüşüne de katılacak. Önümüzdeki haftayı İzmir’de geçirmesi beklenen Baykal’ın belediye başkan aday adayı olan kendisine yakın isimlerle de görüşmeler yapacağı öğrenildi.