CHP’li Kuşoğlu’na yakın isimden dikkat çeken tweet

CHP’li Kuşoğlu’na yakın isimden dikkat çeken tweet
10 Temmuz 2021 20:28

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kara kutusu olarak bilinen, genel Başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu, geçtiğimiz günlerde Çankaya İlçe Binasının tadilat sonrası açılışında otobüs üzerinde yaptığı konuşmada, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olduğunu söylemiş ve bu sözleri gündemi sarsmış ve uzun süre konuşulmuştu…

 

 

 

İYİ Parti kanadından gelen bazı tepkiler sonrasında da, Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın adayının, ortaklaşa ve üzerinde konsensüs sağlanan bir isim üzerinde belirleneceğini söyleyerek, gazeteci Emin Çölaşan’a demeç vermişti.

 

 

Sözcü Gazetesi’nden Emin Çölaşan’a konuşan Kılıçdaroğlu, “Bülent Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış” dedi.

 
Çölaşan’ın yazısında açıklama şu ifadelerle yer aldı:

 
“Dün sabah Kemal Bey aradı. Sözlerini özetliyorum: Sayın Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış, üzülerek haberim oldu. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimine Millet İttifakı olarak diğer partilerle birlikte gireceğiz. Onlara danışmadan, onların onayı alınmadan, birlikte karar verilmeden, şu veya bu kişinin aday olacağını açıklaması yanlış oldu. Siyasi ortamı ve Millet İttifakı’nı dikkate almadan acele söylenmiş sözlerdir.”

 

 
İşte bu sözlerden sonra; ilginç bir isimden gelen tweet dikkat çekti.

 

 

CHPli Kuşoğlu’na oldukça yakın bir isim olan, işadamı Aşur Cem Tağluk az önce attığı tweetle;

 

İYİ Partililere seslenerek;

 

“CHP adayı tabiki sayın Kılıçdaroğlu’dur, ama bu demek değil ki, ittifakın adayı Kılıçdaroğlu olacaktır. Aramızda ortaklaşa belirleyeceğiz” yönünde mesaj verdi.

 

 

İşte o tweet:

 

 

43c36314-e211-425e-8396-1d728780b6a1