CHP’li Kuşoğlu: Mansur Yavaş’a saldıranlar parayla tutulmuş

CHP’li Kuşoğlu: Mansur Yavaş’a saldıranlar parayla tutulmuş
22 Mart 2014 21:13

Mansur Yavaş ve CHP’lilere dönük saldıranların Gökçek’in korumaları olduğu iddia ediliyor. CHP’li vekil ise saldırganlar arasında geçen mesajlaşmalara dikkat çekti.

 

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Mansur Yavaş İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyareti sırasında seçim ekibine yapılan saldırı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu

.

.

Kuşoğlu, “Sayın Yavaş’ın da vurguladığı gibi bütün bu tehditler bizi yıldırmayacaktır. Bütün bunlardan sonra önümüzdeki pazar günü bir zafer kazanacağız” dedi.

 

Kuşoğlu şunları söyledi: “Büyükşehire ait boksör ve güreşçilerle ilgili bir takım getirilmiş, daha önceden planlı bir şekilde bunlar bizim toplantımızı provake etmek, bozmak ordaki gelenleri, partililerimizi Mansur Yavaş sevenlerini yıldırmaya yönelik hareketler içerisinde olmaya çalışmışlar. Pencereler kırıldı, polis zamanında müdahale etmedi. Maalesef ve hoş olmayan bazı şeyler yaşandı. Biz provokasyon yapan şahıstan düştüğünü bildiğimiz bir telefon ve nüfüs cüzdanını olay yerinde bulduk.”

 

Kuşoğlu, olay yerinde buldukları cep telefonundan gönderildiğini ileri sürdüğü bazı mesajları da okudu.

 

Kuşoğlu, “Bunlar bizim de bildiğimiz, en başından beri bu seçim süreci içerisinde Sayın Gökçek tarafından veya onun yandaşları tarafından provake edilen insanlar maalesef. Çok üzüntü duyduğmuz konular bunlar. Biz, halkın sağduyulu olduğuna inanıyoruz, ‘kaybetmesini de bilmek gerekir’ diye düşünüyoruz. 20 yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıldı, artık kaybetme zamanıdır. Sayın Yavaş’ın da vurguladığı gibi bütün bu tehditler bizi yıldırmayacaktır. Bütün bunlardan sonra önümüzdeki pazar günü bir zafer kazanacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Kuşoğlu, ellerindeki bilgi ve belgelerle suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

 

İŞTE O MESAJLAR

21 Mart 2014 16:27(Abdullah ->GYunus)

-Para ayarlasınlar söyle onlara

Tamam 30 bin lira yeter mi? Yetmezse bi daha söyleyim

21:29 GYunus->Abdullah)

Dayı ne yaptın

Oturuyorum yarın zorlu görev var

22:59 Abdullah ->İmdat

Kimseye söyleme duyulur işimiz bozulur

Keriz davulcuları getirecez bi de konferasans salonunda oturacaz 5 lira para alcaz