CHP’li Kaya’dan Erdoğan’a tepki! ‘Öğretmen açığı var ama senin okullardan, öğretmenlerden ve öğrencilerden haberin yok’

CHP’li Kaya’dan Erdoğan’a tepki! ‘Öğretmen açığı var ama senin okullardan, öğretmenlerden ve öğrencilerden haberin yok’
25 Haziran 2021 21:50

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da ataması yapılmayan öğretmenlerle yaptığı görüşmede ek atama yapılmayacağını söylediğini belirterek, “Öğretmen açığı var ama senin okullardan, öğretmenlerden ve öğrencilerden haberin yok” dedi.

 

 

CHP Ankara Milletvekili Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’da atanamayan öğretmenlerle yaptığı görüşmede ek atama olmayacağını söylediğini belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ankara’daki merkez binasınının önünden seslenen Yıldırım Kaya, şunları söyledi:

 

Kaya “Sayın @RTErdogan #Katar lı gençler için gösterdiğiniz duyarlılığı ülkemizin genç öğretmenlerine gösterseniz Sayıştay’ın 138 bin öğretmen açığı var demesine kulak tıkayarak; #Hatay da atanmayan öğretmenlere öğretmen açığımız yok demezdiniz. Erdoğan Hatay’da “İhtiyacımız kadar öğretmen atamasını yapıyoruz… En son 20 bin öğretmen ataması yaptık. Ek atama planlamamız da yok” dedi Kendisi Katar Cumhurbaşkanı olduğu için Türkiye’deki öğretmen açığından haberdar değil!” açıklamasını yaptı.