CHP’li Hüseyin Aygün: Acaba PKK ve MİT ortak mı çalışıyor?!

CHP’li Hüseyin Aygün: Acaba PKK ve MİT ortak mı çalışıyor?!
13 Ağustos 2013 15:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, bugün gazetelerde yer alan CHP’li vekillerin fişlendiği yönündeki haberlerle ilgili twitter hesabından açıklama yaptı.

 

Haberlere göre fişleme dosyasında ilk sırada yer alan ve yasadışı sol örgütlerle bağlantılı olduğu belirtilen Hüseyin Aygün, fişlenme olayı ile ilgili twitter hesabından çok ağır sözler kullanarak açıklama yaptı. Aygün’ün açıklamaları şöyle; “Gazetelerde yer alan haberlere göre MİT bendeniz de dahil milletvekillerini fişlemiş. ‘Sicili en kabarık’ vekil olarak Hakan Fidan ve adamlarına şunu söyleyeyim: Fişimizde yer alan ‘eylemlerimiz’den onur duyuyorum. Sizin gibi faşist ve halkına karşı karanlık işler çeviren bir kurum da günü gelir halka hesap verirsiniz.”

TALİMATLAR KİMDEN ?

Aygün, PKK’nın da kendisini ‘derin devlet’ olarak hedef gösterdiğini belirterek şunları yazdı: “MİT Hüseyin Aygün ve Kamer Genç’i fişlemiş. Hafta sonu PKK-KCK beni ‘derin devlet’ olarak hedef gösterdi; bugün ise TC’de ‘en derin devlet’ olan MİT hakkımda ‘DHKP-C’li terörist tanımı yaptı. Acaba PKK ve MİT ortak mı çalışıyor? Biliyorsunuz Hakan Fidan İmralı adasını adeta ‘su yoluna’ çevirdi. Talimatlar Öcalan’dan mı? Erdoğan’dan mı? ‘Ortaklar’ bir açıklama yapsın! Bu oyunun senaryosunu yazan kim?”