CHP’li Halıcı: Gençler memleketlerine gidemiyor!

CHP’li Halıcı: Gençler memleketlerine gidemiyor!
11 Nisan 2022 13:06

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, otobüs biletlerine yapılan zamlara tepki gösterdi. CHP’li Halıcı, “Gençler memleketlerine gidemiyor!” dedi.

 

 

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, otobüs biletlerine yapılan zamlar ile gençlerin memleketlerine bile gidemediğini söyledi. Başkan Halıcı ayrıca gençlere gezerek dünyayı görme tavsiyesi veren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da tepki göstererek şunları söyledi:

 
“CUMHURBAŞKANI’NIN OTOBÜS FİYATLARINDAN HABERİ VAR MI?”

 
“Tatil dönemlerinde üniversite öğrencileri memleketlerine gidemiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki “Dünyayı gezin gençken”. Bu çocukların yurt dışına çıkma maliyetinden cumhurbaşkanının haberi var mı? Sadece yurt dışına pasaport vb. harçlarla çıkmak için, uçak bileti ile hazırlık yapması en az 8 ila 10 bin TL. Gençler buradan İstanbul’a, Ankara’ya, İzmir’e gidemiyor. Otobüs fiyatlarından haberi var mı acaba cumhurbaşkanının?”

 

 

“TÜRKİYE’NİN İLACI ERKEN SEÇİMDİR”

 
“Bu insanların aklıyla artık dalga geçmeyelim yazıktır. Bu gençlerin ufkunu açalım, önlerine vizyon koyalım diyoruz ama bu rakamlarla mümkün değil. Gençler memleketlerine otobüsle gidemiyor, alışveriş yapamıyor. AKP iktidarı ve cumhurbaşkanı artık tamamen gerçeklikten kopmuş durumda. Ülkem adına üzülüyorum ve tekrar ediyorum. Türkiye’nin ilacı erken seçimdedir. O yüzden bir an önce Türkiye’nin seçime gitmesi gerekmektedir.”