CHP’li Güzelmansur: Partimizin 100. yaşını iktidarda kutlayacağız!

CHP’li Güzelmansur: Partimizin 100. yaşını iktidarda kutlayacağız!
8 Eylül 2022 11:58

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımlayan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “Ulusal kurtuluş mücadelesinden doğan, Cumhuriyet’i kuran, Türkiye’yi çok partili hayata geçiren, gerçekleştirdiği devrimlerle ülkemizi çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkaran Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü büyük bir onur ve gururla kutluyoruz” dedi.

 
PARTİMİZİN 100. YAŞINI İKTİDARDA KUTLAYACAĞIZ

 
CHP’nin 100. yaşını iktidarda kutlayacağını belirten Güzelmansur: “İktidarın yarattığı yoksulluk, yolsuzluk, adaletsizlik, anti demokrasi girdabından yılmış milyonların umudu CHP’dir. Bu nedenle yapılacak ilk seçimde iktidara geleceğiz ve Partimizin 100. yaş kutlamalarını iktidardayken gerçekleştireceğiz. İktidara gelir gelmez bir kez daha egemenliği kayıtsız şartsız halka vereceğiz. Ekonomik reformları gerçekleştireceğiz ve insanlarımızın gelecek kaygısı yaşamadan, huzurlu, mutlu ve müreffeh bir yaşam sürmesini sağlayacağız.”

 
99 yıldır demokrasi, adalet, özgürlük, eşitlik, refah ve hukukun üstünlüğü için inanç ve kararlılıkla sürdürdükleri mücadelelerine taviz vermeden devam edeceklerini vurgulayan Güzelmansur: “99. kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle başta Kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK ve yol arkadaşları olmak üzere, CHP’ye emek veren tüm Genel Başkanlarımıza, yönetici ve üyelerimize, oylarıyla Partimizi ayakta tutan vatandaşlarımıza minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.