CHP’li Gürer: Cebinize ve yaşamınıza bakarak oy verin!

CHP’li Gürer: Cebinize ve yaşamınıza bakarak oy verin!
22 Mayıs 2023 09:30

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde, Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek amacıyla başlattığı ilçe, belde ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

 

 

GÜRER, NİĞDE’Yİ ADIM ADIM GEZİYOR

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalmasının ardından, oyların CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nda birleşmesi için yoğun çaba harcıyor.

Niğde’yi adeta adım adım geçen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaret ettiği her yerleşim biriminde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bir günde çok sayıda yerleşim birimini ziyaret ederek, vatandaşlardan Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Gürer, bir günde Çiftlik ilçe merkezi yanısıra Divarlı Kasabası, Kitreli, Kula, Asmasız, Ramat, ve Azatlı Kasabası ile Merkeze bağlı Bağlama Kasabası, Kömürcü köyü ,Hasaköy,Yeşilburç’u ve Bor’a bağlı Kemerhisar, Bahçeli,Çukurkuyu kasabaları ile Kızılca köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla ve esnafla görüştü. Yaptığı konuşmalarda ekonomik krizin yarattığı sorunlara değindi.

 

 

YAŞADIĞINIZ SORUNLARI UNUTMAYIN

 

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaret ettiği her yerleşim biriminde, ülkemin içinde bulunduğu ekonomik koşulların, daha da sorunlu hale gelme ihtimalinin bulunduğuna dikkat çekerek, “Cebinize ve yaşamınıza bakarak oy verin. Ülke en büyük para birimi 200 lira ile bir kilo et alamıyorsunuz.23 milyonu aşkın icra dosyası var. Çocuğunuz üniversiteyi bitirmiş işsiz evde oturuyor. Aile birliği bozuluyor. Boşanmalar artmış, sorunundadır nedeniyle canına kıyanlar var. İntiharlar artmış, 10 yaşında çocuklarımız madde bağımlılığına düşmüş, kadın cinayeti şiddeti en üst noktaya ermiş, kiralık ev tutmakta zorlanan çöpten ekmek arayanlar var. Aile de işte huzur kaçmış, Seçimden seçime medya ve devlet gücünün tüm kaynakları kullanarak gerçeği çarptıran, kirli dil kullanan, çamur siyaseti yapan anlayışa dur dememin zamanıdır. Bir oy çok değerli ve önemlidir. Ülke beş yılını yönetecek kişiyi seçeceksiniz. Cebinizde alım gücünü ve daralan gelirinizi hatırlayıp ona göre tercihinizi belirleyin” diye konuştu.

 

 

TOGG ÖPEN KEŞKE ALACAK GÜCÜ OLSA

 

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde’de şirket üretimi Togg sergilenmesi yanında bazı noktalara da gönderilip seçim propagandası yapıldığını belirterek “ Şirket üretimi Togg ile “araba yaptık” diye sunum yapılıyor. Niğde’de Togg arması öpen, amuda kalkıp önünde poz verenlerin çoğu evine akşam giderken cebinde yol parası olmayanlar ya da sosyal yardım alanlar olması da çok konuşuluyor. Bizim için ülkede yapılan her yatırım çok önemli ve değerlidir. Desteklerimizi hep verdik vereceğiz. Ülkemiz gelişmesi bizi mutlu eder ancak bu süreçlerde iyi bilinmesi gerekir.Togg önemli bir yatırım,bir şirket yatırımı 100’e yakın kamu’ya ait Fabrikalar , limanlar,elektrik santrallerinin aralarında bulunduğu devlet varlıkları yok pahasına satıldı.O paralarda tüketildi.Kamu varlıkları bazıları yabancı ülkelere satılırken 25 milyon metrekare arazide yabancılara satılması da dikkat çekici idi. Satılan bazı fabrikalar süreç içinde kapandı.Arazilerinden büyük rant sağlayanlar oldu.Kağıttan,yeme, gübreye tükettiğimiz çok ürüne kadar ithalatçı duruma düşürüldük. toplumun gözünden bu iktidar gerçekleri o süreçte de sakladı.Son Şeker fabrikaları satıldığında 3,5 lira olan şeker kilosu 28 liraya çıktı.Şimdi yok ettiklerini unutturup” Togg yaptık “diye şirket aracı ile propaganda yapıyorlar ,Biz bu aracında yapılmasından memnun olduk.ancak Bizi AKP zihniyetinden ayıran o şirketin ürettiği Togg arabasını öpenin o arabayı alabilecek geliri de olsun isteğimizdir.Togg her yurttaş geliri ile alabilsin isteriz. Bu olanak var mı?Vatandaşımız bunu sorgulamalıdır.Bir hemşehrim dedi ki “Togg açın halinden anlamaz. ” Bu propagandaya böyle değerlendirende var.Sevinçten takla atanda var.Togg “Niğde’ye geldi” diye sorunlarını unutarak aşırı sevinenlerin olması doğal,ne varki bir tane yerine yüzlerce üretilip herkeste bu araca sahip olabilse.Yaşadığı sorunları yaratılan algı ve propaganda süreci ile AKP zihniyeti unutturmaya çalışıyor .Mevcut AKP zihniyeti asılsız ve gerçek dışı, karalamaya dayalı,terör ve din üzerinden oy devşirme uğraşına birde bu gibi şirket üretimi ürünleri ekleyerek yurttaş duygularını sömürüp oy avcılığı peşinde,Çağrımız yurttaşımıza en azından son beş yılda yaşadığınızı unutmayın.Bir oy çok değerli ve beş yılınızı yönetecek kişiyi seçeceksiniz .Hak Hukuk,Adalet diyen insanca hakça ve adil bir yönetim vaat eden Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nda oylarımızı birleştirin” diye konuştu.

 

 

BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

 

 

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin önemine de değinen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bu seçimin ülkemizin geleceği açısından son derece önemli olduğuna değinerek, “Verilecek oylar ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, tarımda ve yaşamın her alanında 21 yıldır katlanarak büyüyen sıkıntıların daha da artmasına ya da yeni bir yönetim anlayışı ile sorunların çözülmesine olanak tanıyacak. Bu seçim ülkemizin geleceği açısından çok önemli bir seçim olacak. Oyları Kılıçdaroğlu’nda birleştirelim ve ülkemizin aydınlık yarınlarının kapısını aralayayım” ifadelerini kullandı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 14 Mayıs’ta birlikte yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde, Niğde’de 55 binin üzerinde oy olarak, üçüncü kez milletvekili seçilmişti.