CHP’li Erkek yandaş basında yer alan ‘ağaç katliamı’ iddialarına yanıt verdi!

CHP’li Erkek yandaş basında yer alan ‘ağaç katliamı’ iddialarına yanıt verdi!
11 Mart 2021 14:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek bugün yandaş gazetelerde yer alan “CHP’li Muharrem Erkek’ten ‘Ekoturizm’ bahanesiyle ağaç katliamı!” iddialarına yanıt verdi.

 

 

CHP’li Erkek “Havuz medyası ve işbirlikçileri, iftiralarla bizleri yıpratabileceğini zannederek bugün bir haber yapmışlar. Mesnetsiz ve gerçek dışı bu haberleri yapanlar kadar, servis edenler de zavallıdır. Sorun değil, biz mücadele insanıyız. Ama söylemekte yarar var.” diyerek iddialar hakkında açıklama yaptı.

 

 

Erkek şunları kaydetti:

 

 

“1998 yılında Av. Mehmet Altın ile birlikte Çanakkale Merkez Ulupınar köyünde 12 dönüm bir tarla satın aldık. İçerisinde bir tek ağaç yoktu. Biz ağaçlandırdık. Tek tek 400’e yakın fıstık çamı diktik, büyüttük.

Ellerimizle diktiğimiz ve büyüttüğümüz ağaçlarımızı bugün keseceğimiz yalanını söyleyenler ahlaksızdır, şerefsizdir, soytarıdır. 1/2 mülkiyet sahibi olduğum arazi için yasalara uygun bir şekilde “ekoturizm” izni verildi.

İlgili tüm kurum ve kuruluşlardan (Orman ve Çevre Müdürlüğü başta olmak üzere) olumlu görüş alınarak ve raporlar hazırlanarak yasal bir hak kullanıldı. Ekoturizm amacıyla verilen izin (1/2 pay karşılığı) %5 olup 600 m2’dir ve arazide toplam 3000 m2 ağaçsız alan mevcuttur.

Ekoturizm için bile olsa bir tek ağaç dahi kesilmeyecektir. Dikip büyüttüğüm ağaçları keseceğim iftirasıyla yola çıkanların asıl amaçlarını çok iyi biliyoruz. Yaptıklarıyla kendi karanlık iç dünyalarını yansıtıyorlar.

Haksız, mesnetsiz ve asılsız iddialar, kumpaslar ve iftiralar her zaman çökmeye mahkumdur, mahkum da olacaktır. Dileyen herkese konuyla ilgili belgeler sunulacaktır…”

 

t1

t2