CHP’li Ceylan: Köylümüz artık traktörünün kontağını çevirmeye korkuyor!

CHP’li Ceylan: Köylümüz artık traktörünün kontağını çevirmeye korkuyor!
8 Mart 2022 10:34

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Yenice köylerinde muhtarlara, kahvehanelere ve evlere ziyaretlerde bulunarak yaşanan sıkıntıları köylülerin ağızından dinlerken, “Köylümüz hayvanına yem, tarlasına gübre, traktörüne mazot alamaz halde. Üst üste gelen zamlar sonrası üretim bitmiş durumda. Çözüm CHP iktidarında” diye konuştu.

 

 

CHP’li Özgür Ceylan, Çanakkale Yenice ilçesinin köylerine İl Başkanı Metin Ümit Ural, İlçe Başkanı Bülent Çakmak ve partililerle gerçekleştirdiği temaslarda ev ziyaretlerinde bulundu.
Sabah erken saatlerde Torasan Köyü’nden başladığı temaslarına Bekten, Sofular, Nevruz, Seyven, Kuzupınarı, Alancık ve Kayatepe köyleri ile devam eden Özgür Ceylan, gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde sorunları köylülerin ağızından dinledi. Özgür Ceylan, köylünün hayvanına yem, tarlasına gübre, traktörüne mazot alamaz hale geldiğini ifade ederken, “Buhrana dönen bu ekonomik krize bir an önce çare bulunamaz ise tarımsal üretim bitme noktasına gelecek ve kentlerde gıda krizi yaşanacak” diye konuştu. Mazota her gün gelen zamları hatırlatan Özgür Ceylan, “Köylümüz artık traktörünün kontağını çevirmeye korkuyor, tarlaya gidecek gücü dahi kalmadı. Sorunlar belli, çözüm ortadadır. Çare CHP İktidarı” diye konuştu.
r1

r2

r3

r4

r5

r6

r7