CHP’li Çelebi, GATA Başhekim Yardımcısı’nın skandal sözleri için ‘buzdağının görünen yüzü’ dedi!

CHP’li Çelebi, GATA Başhekim Yardımcısı’nın skandal sözleri için ‘buzdağının görünen yüzü’ dedi!
6 Ekim 2020 11:32

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve Menzilci olduğu iddia edilen Dr. Ali Edizer, tartışma yaratan Esra Erol programlarına ilişkin tepki çeken paylaşımda bulundu.

 

 

Türkiye’nin en köklü sağlık kurumlarından eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı.

CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Askeri Sağlık Sistemi hangi çabalarla nasıl kuruldu ve bu iktidar tarafından nasıl çökertildi? GATA Başhekim yardımcısı buzdağının görünen yüzü…” diyerek Meclis Genel Kurulu’nda daha önce yaptığı konuşmayı paylaştı:

CHP’li Çelebi, “GATA’nın ne hale getirildiği 12 Mart 2020’de verdiğim araştırma önergesinde mevcut.” diyerek “Başhekim yardımcısı milletin derdiyle değil Medeni Kanunla, Atatürk’le, çağdaş Cumhuriyetle sorunu olan anlayışın tezahürü olmuş. Derhal görevden alınmalıdır.” açıklamasını yaptı.

İşte Çelebi’nin verdiği soru o soru önergesi:

 

Ejg5VP5WAAQgXXa

 

2