CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İzmir’e gidiyor! Manifesto açıklayacaklar

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İzmir’e gidiyor! Manifesto açıklayacaklar
10 Mart 2021 09:29

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı 21 Mart’ta Muğla’da 1.5 gün sürecek bir toplantı yapacak. Burada kuraklık, su sıkıntısı, tarım gibi başlıklar ele alınacak. Buradaki toplantıya bazı il belediye başkanları da katılacak.

 

 

22 MART’TA İZMİR’DE OLACAKLAR

 

CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı İzmir Büyükşehir Belediyle Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde 22 Mart’ta İzmir’de olacak. Burada CHP’li başkanlar su, kuraklık ve tarımla ilgili bir manifesto açıklayacak.

 

KASIM 2019’DA İZMİR’DE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş en son 1 Kasım 2019’da İzmir’de bir araya gelerek bir çalıştay gerçekleştirmişti.