CHP’li Bulut: Kozan statsız kaldı, stattan geriye moloz yığını kaldı!

CHP’li Bulut: Kozan statsız kaldı, stattan geriye moloz yığını kaldı!
8 Mart 2022 11:13

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Adana’nın Kozan ilçesinde moloz yığını haline gelen İsmet Atlı Şehir Stadı’nı Meclis gündemine taşıdı. Statta yıkım işleri bitmesine rağmen henüz bir çalışma başlatılmadığını kaydeden Bulut, stat için bir an önce ihalenin yapılmasını istedi.

 
ANKARA///
CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Adana’nın Kozan ilçesindeki İsmet Atlı Şehir Stadı’nda tribün ve idari binanın yenilenmesi için geçtiğimiz aylarda yıkım çalışması başlatılmasını TBMM Genel Kurulu’nda dile getirdi.

 
MOLOZ YIĞINI

 

 
1974 yılından bu yana Kozan’a hizmet veren 2.500 kişilik stadın zemininde çalışma yapılacağı, stattaki ışıklandırma sisteminin yeniden kurulacağının belirtildiğini kaydeden Bulut, “Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan statta yıkım işleri bitmesine rağmen henüz bir çalışma başlatılmamıştır, stattan geriye bir moloz yığını kalmıştır. Dolar kurundaki yükseliş nedeniyle ihale yapılmadığı öne sürülmektedir” dedi.

 
ÖNGÖRÜSÜZLÜK, PLANSIZLIK, PROGRAMSIZLIK

 

 

 
İktidarın öngörüsüzlüğünün burada da ortaya çıktığını, plansızlık ve programsızlığın Kozan’ı hâlihazırdaki stadından da alıkoyduğunu belirten Bulut, şöyle devam etti:
Kozanlılar, bir an önce ihalenin yapılmasını, ihale yapılmıyorsa stadın devlet imkânlarıyla yapılmasını istemektedir. Kozanlı hemşehrilerimizin mağduriyetinin bir an önce giderilmesini Meclis çatısı altında bir defa daha ifade ediyoruz.