CHP’li Bülbül: Ülkemizin sınırları 30 Ağustos’ta kazanılan o büyük zaferle çizilmiştir

CHP’li Bülbül: Ülkemizin sınırları 30 Ağustos’ta kazanılan o büyük zaferle çizilmiştir
29 Ağustos 2020 11:37

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

“Ülkemizin sınırları 30 Ağustos’ta kazanılan o büyük zaferle çizilmiştir “diyen Bülbül şunları kaydetti:

 

“Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde bağımsızlık, özgürlük ve vatan için tarihte benzeri görülmeyen bir savaşa girildi. 30 Ağustos günü Anadolu topraklarında emperyalizme diz çöktürülmüş, başlayan Büyük Taarruz zaferle sonuçlanmıştır. O nedenle 30 Ağustos, bir ulusun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin adıdır. Bugün ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhuriyet devrimleri ve kazanımlarıyla hesaplaşmaya girenler 30 Ağustos gününü yok saymakta, zihinlerden silmek istemektedir. Bu amaçla salgını bahane ederek kutlamaları yasaklamışlardır. Ancak ülkemizin demokratları ve aydınları, gençleri, hukuk ve adalet isteyen 7’den 77’ye her kesimiyle birlikte bu zihniyete karşı durmaya devam edeceğiz. Milli mücadele ruhumuzla tüm bu yasaklamalara boyun eğmeyeceğiz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, tabi ki tüm salgın önlemlerini alarak, kutlayacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm ülkemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta ebedi başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş destanını yazan şehit ve gazileri saygıyla anıyorum.