CHP’li Bülbül emeklilerin dertlerini dinledi! ‘Millet Erdoğan’ı omuzlarından indirecek, sandığı da üzerine kapatacak’

CHP’li Bülbül emeklilerin dertlerini dinledi! ‘Millet Erdoğan’ı omuzlarından indirecek, sandığı da üzerine kapatacak’
9 Haziran 2022 08:28

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, emeklilerin ekonomik kriz nedeniyle zor durumda olduğunu söyledi.

 

 

Sofrasından kısıp, emekli aylıkları ile kıt kanaat geçinmeye çalışan emekliler isyan etti. CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, Karabük’te pazarda ziyaret ettiği emeklilere bir dokundu bin ah işitti.

Pazarda tezgah açarak geçimini sürdürmeye çalışan yurttaşlar CHP’li Bülbül’e dert yandı. Emekli aylığının yetersiz olduğundan yakınan vatandaşlar canlarından bezdiğini söyleyerek alım gücünün çok az olduğunu söyledi.

Bir emekliye maaşını soran Bülbül, 2530 lira yanıtını alınca şok oldu ve nasıl geçineceksiniz bununla diye sordu. CHP’li Bülbül’ün aldığı yanıt kısa ve netti: Geçinemiyoruz!

Aydın Karacasu’da ise 83 yaşındaki Bekir dede 6 aydır ilçe merkezine gidip pazar alışverişi yapamıyor. CHP’li Bülbül Bekir Dede özelinde tüm emeklilerle ilgili yaptığı açıklamada ise şöyle diyor:

 

 

“İNSANLAR NEYİN NE OLDUĞUNU SARAY’DAN ÇOK DAHA İYİ BİLİYOR”

 

 

“AKP iktidarı huzuru, refahı, mutluluğu bu millete çok gördü. Tek adam rejiminin bu millete sunduğu tek şey karanlık, yokluk ve yoksulluk. Görüyorsunuz, bugün en ucuz olduğu düşünülen pazarlarda dahi fiyatlar el yakıyor. İnsanların aldıkları maaş en temel besin ürünlerine yetmiyor. AKP’nin başındaki zat ‘aç insan yok’ dese de çarşıda pazarda insanlar neyin ne olduğunu Saray’dan çok daha iyi biliyor. İşte bu nedenle Erdoğan siyasi hayatının en büyük bedelini ödeyecek. Milletin iktidara taşıdığı Erdoğan’ı aynı millet, ama bu kez yok sayıp görmediği, dinlemediği, kulak tıkadığı, görmezden geldiği millet omuzlarından indirecek, üzerine de sandığı kapatacak.”

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf1

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf2

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf3

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf4

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf5

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf6

suleyman_bulbul_karabuk_esnaf7