CHP’li belediye başkanı hayatını kaybetti

CHP’li belediye başkanı hayatını kaybetti
19 Nisan 2021 07:55

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur hayatını kaybetti. 13 Nisan 2021 gecesi hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan Uygur’un çoklu organ yetmezliği nedeni ile yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

 

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, 12 Nisan 2021 Pazar günü solunum yetersizliği şikayeti ile önce Torbalı devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Uygur, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Uygur’un yaşam mücadelesini kaybettiği açıklandı.

 

GEÇEN AY DA HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

 

 

Daha önce karaciğer ameliyatı olan İsmail Uygur’un sindirim sistemi ve kalp rahatsızlıkları da vardı. Uygur, 6 Mart 2021 günü yaşadığı apartmanda çıkan yangının dumanından da olumsuz etkilenmişti. İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ardından özel bir hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. Yangın esnasında soluduğu dumanın, Uygur’un akciğerlerinde de tahribata yol açtığı belirlenmişti.

12 Nisan’da fenalaşması üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen 57 yaşındaki Uygur’un çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Başkanımızın ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin” açıklamasında bulundu.