CHP’li Başkan’dan Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak Muharrem İnce paylaşımı!

CHP’li Başkan’dan Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak Muharrem İnce paylaşımı!
6 Eylül 2020 15:50

Antalya’nın İbradı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Muharrem İnce’ye destek verdi. Küçükkuru, daha önce de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren paylaşımlar yapmış ve ona oy vermediğini açıklamıştı.

 

 

Antalya’ya bağlı İbradı’nın CHP’li Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Muharrem İnce’ye övgüler yağdırdı. Küçükkuru, şu ifadeleri kullandı:

 

“Millet ittifakına güç katacağına inandıgım CHP nin içinden doğmuş Muharrem İncenin liderliğindeki memleket hareketine başarılar diliyorum.Emperyalistlerin ülkemizde çok uzun yıllardırKemalist İdelojiyi yok etmek üzere oluşturduğu bölme ve yok etme çabasını hep birlikte bertaraf ederek,Milletin iradesinin tecelli edeceģi Türkiye Büyük Millet Meclisinin yönetiminde Mustafa Kemalin ideolojisini iliklerine kadar benimsemiş bir liderle Ilerlemekten başka yolumuzun olmadığı düşüncesiyle 2023 te Cumhuriyetimizin100. Yılında yeni bir başlangıç olması dileklerimle….…”

 

49a1adc9-a157-4695-8116-ffbee0505d38

Serkan Küçükkuru belediye başkanlığının ilk döneminde ağır eleştiriler getirdiği Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yine aday gösterildi. Seçimi kazanmasına rağmen Genel Merkezi eleştirmeye devam eden Küçükkuru, 37. Olağan Kurultay sonrası Kılıçdaroğlu, konuşmasını yaptıktan sonra salonu terk etmekle suçlamış ve disiplin kurulunu göreve çağırmıştı.