CHP’li Barut: Tarihin en büyük kahramanını özlemle anıyoruz!

CHP’li Barut: Tarihin en büyük kahramanını özlemle anıyoruz!
9 Kasım 2021 09:39

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümünde ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlem ve minnetle anıyoruz. Ölümsüz eserlerinle sonsuza dek yaşayacaksın Atam! Yaktığın ateş hiç sönmeyecek” dedi.

 

 

“ATATÜRK HALA YOLUMUZA IŞIK TUTUYOR”

 

 

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümünde yazılı bir açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, tarihin en büyük kahramanını özlem ve minnetle andıklarını vurguladı. Atatürk ilke ve devrimlerinin sonsuza dek yaşayacağını ifade eden Barut, bu uğurda sonuna dek mücadele edeceklerini, yılmadan ve usanmadan çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi. Atatürk’ün hala yürüdükleri yola ışık tuttuğunu aktaran Barut, “Hiç kimsenin gücü, sonsuza kadar yüreğimizde taşıyacağımız Atatürk sevgisini, hala yolumuzu aydınlatan ilke ve devrimlerini yok etmeye yetmeyecek” diye konuştu.

 

 

“ATATÜRK ÖLÜMSÜZDÜR”

 

 

Atatürk başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularını, aziz şehitleri ve kahraman gazileri minnet ve rahmetle andıklarını dile getiren Ayhan Barut, şunları kaydetti:

 

“Atamızın ve kahraman silah arkadaşlarının, sonsuzluğa uğurladığımız aziz şehitlerimizin ve yiğit gazilerimizin emanetlerini koruma, sonsuza kadar yaşatma ve Cumhuriyetimizi çok daha ileri taşıma noktasında var gücümüzle mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisi olarak kanımızın son damlasına dek kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatacağız. Fiziken aramızdan ayrılışının 83’üncü yılında başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, yiğit silah arkadaşlarını, sonsuzluğa uğurladığımız aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha özlem, minnet, sevgi ve şükranla anıyoruz.”