CHP’li Aydınlık’tan CHP’ye hakaret eden müdür hakkında suç duyurusu!

CHP’li Aydınlık’tan CHP’ye hakaret eden müdür hakkında suç duyurusu!
20 Ağustos 2021 14:31

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Bozova İlçe Müdürü Mustafa Sönmez’in Cumhuriyet Halk Partililere yönelik sinkaflı sözleri ve hakaret içerikli mesajlarına sosyal medyadan tepki göstererek CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’nca Sönmez hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

 
Konuyla alakalı sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP’li Aydınlık, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 
“Şanlıurfa İl Başkanımız Hayrettin CİDİR, Haliliye İlçe Başkanımız İ.Halil ALAGÖZ ve yöneticilerimiz Kurucu Değerlerimiz, partimiz ve partililerimiz için ağıza alınmayacak sinkaflı laflar ve hakaretler eden ŞUSKİ Bozova İlçe Müdürü Mustafa SÖNMEZ hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 
Bir kez daha belirtelim ki Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında, Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisi Cumhuriyet Halk Partisi hakkında kimsenin kötü söz etmesine müsaade etmeyiz.
Hadsizlerden yargı önünde hesabını sorarız; tıpkı aynı şekilde sosyal medya üzerinden hakaret ve tehdit dolu mesajlar paylaşan Akçakale Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı’ndan sorduğumuz gibi. Bu hadsizin de görevden alındığı haberini duymak temennisiyle.”

 

 
M.Sönmez 2

M.Sönmez 3 (1)

M.Sönmez 3