CHP’li Aydınlık: İktidarın vaat ettiği projeler bir türlü bitmiyor!

CHP’li Aydınlık: İktidarın vaat ettiği projeler bir türlü bitmiyor!
29 Ocak 2021 12:16

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, son dönemde Urfa’da köprülü kavşaklarda yaşanan ölümcül kazaları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 28. Meslek Komitesi’nin tavsiye niteliğindeki kararına vurgu yapan Aydınlık yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi;

 
“Şanlıurfa’da iktidarın vaat ettiği projeler ne yazık ki bir türlü bitmiyor, bitse de projedeki hatalı işler yüzünden vatandaşlarımız hayatını kaybediyor.

 
Hala bitmeyen Çevik Kuvvet Kavşağı dahil birçok köprülü kavşakta dekoratif bariyerler nedeniyle araçlar üst geçitten çarpma sonucu aşağıya düşüyor ve ölümle sonuçlanan kazalar yaşanıyor.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 28. Meslek Komitesi, geçtiğimiz günlerde dekoratif bariyerler yerine güçlendirilmiş, yüksek standartlara uygun bariyer yapılması yönünde tavsiye niteliğinde bir karar aldı.
Bu kararın ilgililerce bir an önce dikkate alınıp, kavşaklarda yaşanan bu tür ölümcül kazaların önüne geçilmesini hemşehrilerim adına talep ediyorum.”