CHP’li Altay’tan Ağıralioğlu çıkışı: Evin çocuğunun kulağını evin reisi çeker

CHP’li Altay’tan Ağıralioğlu çıkışı: Evin çocuğunun kulağını evin reisi çeker
26 Kasım 2022 11:00

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişelerinin olduğunu söyleyen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’na yanıt CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’dan geldi. Altay, “Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker” dedi. Ağıralioğlu ise sosyal medya hesabından Altay’a yanıt verdi.

 

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin “Tayyip Bey’in en çok görmek istediği aday, konuşmalarına bakınca… Yıllardır ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu’nu karşısında görmek istiyor. Ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi diyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ağıralioğlu, “Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz. Klasik sağ seçmen, camide bile safın soluna durmaz. Bu refleksi görmezden gelemeyiz” demişti.

 

 

‘Evin çocuğunun kulağını evin reisi çeker’
CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Tv100 canlı yayınında Yavuz Ağıralioğlu’na yanıt verdi. “Kraldan çok kralcılık” diyen Engin Altay, “Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil” ifadelerini kullandı.

 

 

Ağıralioğlu’ndan yanıt
Sosyal medya hesabından Altay’ın ifadesine yanıt veren Ağıralioğlu, “Kendileri gibi düşünmeyenlerin kulağının çekilmesini istemek, iktidar iddiası olan bir parti için pek hayırlı ve de saygın bir heves değildir! Tam olarak bu üsluptan endişelenir seçmen. Biz, kulak çekmeyi ve çektirmeyi doğru bulmadığımız için İYİ Parti’deyiz!” dedi.

 

 

Ağıralioğlu şöyle devam etti:

 

“Herkes bilir ki biz, cesurlar hareketiyiz. Şahsiyetimiz ve tabiatımız icabı, nezaketle ve kimseyi kırmadan yapmaya gayret ettiğimiz siyaseti de memleket, millet hizmeti görürüz. Endişelerimizi ve hassasiyetlerimizi duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı”