CHP Tunceli vekili, ‘Ağar için oğlunun düğününü Elazığ’da yapma kararı aldı’ iddiası!

CHP Tunceli vekili, ‘Ağar için oğlunun düğününü Elazığ’da yapma kararı aldı’ iddiası!
28 Temmuz 2021 13:58

CHP Tunceli millletvekili işadamı, Polat Şaroğlu’nun oğlu Tolga Şaroğlu, Sultan Yıldırım ile 30 Temmuz’da Elazığ’da bir kır düğünü ile evleniyor.

 

 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve yaklaşık 33 milletvekilinin de katılacağı öğrenilen görkemli düğüne, AK Parti milletvekili Tolga Ağar ve eski İçişleri Bakanı Elazığlı Mehmet Ağar’ın da onur konuğu olarak davetli olduğu iddia edildi.

 

 

Bu arada Tunceli’deki 5 yıldızlı Şaroğlu Otel ve Elazığ’daki yine 5 yıldızlı Ramada Otel’in de sahibi olan, Tunceli milletvekilinin taze damat adayı, oğlu Tolga Şaroğlu’nun, sünnet kirvesinin de Mehmet ağar olduğu CHP kulislerinde, adının Tolga olmasını bile Ağar’ın istediği konuşuluyor.  Tunceli milletvekilinin düğününü kendi memleketi yerine “Ağar Tunceli’ye gelirse, vatandaşlar CHP’li vekile tepki verir” diye böylesi bir taktiğe gidilmesi,  CHP’lilere adeta kazan kaldırttı.

 

 

Bir çok CHP’li de ‘’ O zaman Adana milletvekili Mersin’de; Diyarbakır milletvekili Gaziantep’de düğün yapsın, Ağar’ı kıramadığı için, ayağına düğün götürüyor, böyle şey görülmedi’’ diye tepki gösteriyorlar.

7a6b0a41-c4ea-4377-b875-750bca8f780b