CHP Trabzon, o programa odaklandı!

CHP Trabzon, o programa odaklandı!
3 Nisan 2023 10:12

CHP Trabzon Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon programı için yoğun…

 

 

CHP Trabzon Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon programı için yoğun bir şekilde çalışıyor. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu 4 Nisan’da Trabzon’da vatandaşlarla bir araya gelmeye hazırlanırken, CHP Trabzon Teşkilatı da milletvekilleri ile birlikte programı geniş kitlelere duyurmak için çalışma yürütüyor.

 

 

Teşkilatın çalışmasına CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da destek veriyor. Yürütülen program hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaya, “Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz, İl Başkanımız Nurcan Aşcı Demiröz ve İl Sekreterimiz Ünsal Demir ile birlikte, Atatürk Alanı Meydan Parkı, Kahramanmaraş Caddesi ve Uzun Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Nisan’daki Trabzon programıyla ilgili bilgilendirmede bulunduk.” açıklamalarında bulundu.