CHP Parti Okulu’nda Kılıçdaroğlu hazırlığı!

CHP Parti Okulu’nda Kılıçdaroğlu hazırlığı!
11 Mart 2023 10:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ilan edilmesinin ardından, seçim çalışmalarına yönelik hazırlıklar da başladı. Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecinde çalışmalarını Parti Okulu binasında hazırlanacak yeni ofiste yürütecek. Seçim kampanyası için de ayrı bir bina kiralanması gündemde.

 

 

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının açıklanması ile birlikte, CHP Genel Merkezi’nde de seçim hazırlıkları hız kazandı. T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, milletvekili adayı olmak isteyenler, genel merkezde randevu taleplerini iletmeye başlarken, Kılıçdaroğlu’nun vekil aday listelerinin belirleneceği süreçte çalışmalarını parti genel merkezi dışında yürütmesine karar verildi.
Vekil listelerini, Parti Okulu’nda çalışacak
Kılıçdaroğlu’nun bu doğrultuda, Ankara Çevre Sokak’ta geçmişte parti genel merkezi olarak kullanılan şimdi ise Parti Okulu olan binada çalışma yürüteceği belirtiliyor. Binada özel bir çalışma ofisi hazırlanması için de yoğun bir çalışma devam ederken, Kılıçdaroğlu’nun kısa süre içerisinde buradaki yeni odayı kullanmaya başlaması bekleniyor. Kılıçdaroğlu, vekil aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalarını bu ofiste yürütecek.

 

 

Seçim kampanyası için ayrı bir bina gündemde
Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak yapacağı çalışmalar için de Ankara’da bir bina kiralanacağı belirtiliyor. Seçim kampanyası için kullanılacak binada her partiden bir temsilcinin görev alması beklenirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da seçim çalışmalarına burada katılacağı ifade ediliyor.