CHP Parti Okulu, Türkiye’yi güvenli bir seçime hazırlıyor!

CHP Parti Okulu, Türkiye’yi güvenli bir seçime hazırlıyor!
17 Ekim 2022 11:15

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, her yıl Türkiye’nin 81 ilinden eğitim koordinatörlerinin katılımıyla geleneksel olarak düzenlediği Koordinatörler Çalıştayı’nın 6.sını İzmir’in Çeşme ilçesinde “Seçim Güvenliği” başlığı ile gerçekleştirdi.

 

 

Her seçim döneminde yüz binin üzerinde sandık görevlisine yüz yüze eğitimler veren Parti Okulu, önümüzdeki seçimin adil bir şekilde sonuçlandırılması için çalışmalarını geliştirerek sürdürüyor. Çalıştayda, başta seçim güvenliği olmak üzere, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilecek 13eğitim modülünün uygulama yöntemleri görüşüldü.

 

Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın koordinasyonunda düzenlenen çalıştaya, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Parti İçi Eğitim Danışma Kurulu Üyesi ve Zonguldak Milletvekili DenizYavuzyılmaz, İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır ve Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar da katılarak, Parti Okulu’nun bu süreçteki önemini vurgulayarak başarı dileklerini ilettiler.

 

Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı çalıştaya dair yaptığı değerlendirmede “Türkiye’nin dört bir yanından gelen koordinatörlerimizle, seçimler sırasında yaşanacak her türlü problemi masaya yatırıyor, çözüm üretiyoruz. AKP’nin oy kaybettiği ve iktidar umudunun kalmadığı bu dönemde sandık güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Milli iradenin sandıklara sorunsuz bir şekilde yansıması ve sandıklara yansıyan iradenin seçim sonuçlarında da kendini göstermesi için aralıksız çalışıyoruz.” dedi.