CHP Maltepe ilçe binasında böcek iddiası

CHP Maltepe ilçe binasında böcek iddiası
14 Ağustos 2013 14:41

Dün milletvekillerinin de katıldığı toplantı sonrasında sandalyenin altında bir cihazın bulunduğu CHP Maltepe İlçe binasında bugün şaşkınlık hakim.

 

Maltepe İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Evin Gençosmanoğlu, ” Dün önemli bir toplantımız vardı. Gülsuyu’ndaki olayla ilgili bir toplantımız vardı. 3 tane milletvekilimiz buradaydı o toplantının bitiminde bu olay ortaya çıktı. Daha önce karşılaşmadığımız bir olay” diye konuştu

CHP Maltepe İlçe Teşkilatı’nda dün CHP’li bazı milletvekillerinin de katıldığı bir toplantı düzenlendi. Gülsuyu’nda son günlerde yaşanan silahlı saldırılar ve devamında gelişen olayların konuşulduğu öğrenilen toplantı bittikten sonra binada kalanlar sandalyelerden birinin altında bir cihazın varlığını farketti.

Durumun polise bildirilmesi üzerine uzman ekipler olay yerine gelip ayrıntılı bir arama yaptı. Dinleme cihazı olduğu ileri sürülen cihaz incelenmek üzere polisler tarafından götürüldü. Milletvekillerinin da hazır bulunduğu toplantıyı habercilerin izlemesine izin verilmemişti.